Se želiš s svojo prijateljico pridružiti predstavitvi druge Deichmann kolekcije, ki bo potekala v obliki klasične modne revije?

Jesen in zima od tebe pričakujeta popolnoma drugačen videz, ki se prepleta z novimi jesenskimi trendi. Če smo poleti nosili lahkotna oblačila in se igrali z živahnimi barvami, je jeseni čas za umiritev in sprostitev z nežnimi toni, ki v kombinaciji z opaznimi detajli tvoj videz povzdignejo na višjo raven.

Se želiš pridružiti predstavitvi nove jesensko-zimske kolekcije 2022/2023 Deichmann?

Že drugič bo v sklopu modne revije potekala predstavitev najbolj trendi parov obutve za jesen in zimo, ki bodo tvoji najljubši sopotniki na poti v šolo, službo ali v prostem času. Ker si želimo, da si predstavitev ogledate tudi vi, smo se odločili, da nekomu izmed vas podeli priložnost, da se pridruži modni reviji ter spozna trende letošnje jeseni in zime. Vabilo bo namenjeno za dve osebi, zato lahko s seboj vzameš nekoga, ki prav tako uživa v modi.

Odgovori na spodnje vprašanje in se poteguj za ogled modne revije Deichmann v živo.

Vprašanje: Koliko kolekcij na leto predstavi Deichmann?

Izžrebali bomo nagrajenca, ki bo prejel vabilo za ogled modne revije, nagrajenca, ki bo prejel darilni bon in nekaj nagrajencev, ki bodo prejeli Deichmann presenečenje.

Nagradna igra bo potekala od petka, 16. 9. do petka, 30. 9. 2022.

Veliko sreče!