Pravila – se želiš s svojo prijateljico pridružiti predstavitvi druge Deichmann kolekcije, ki bo potekala v obliki klasične modne revije?

Deichmann nagradni natečaj »Se želiš s svojo prijateljico pridružiti predstavitvi druge Deichmann kolekcije, ki bo potekala v obliki klasične modne revije?«

Nagradni natečaj organizira Deichmann prodaja obutve d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsak, ki je odgovoril na vprašanje, vnesel vse potrebne podatke  in se prijavil na Deichmann obveščanje preko e-maila, Viber-a ali SMSa.

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bomo prijave zbirali do 30. 9. Izbrali bomo 3 nagrajence, ki bodo prejeli nagrade.

Nagrada 1:

  • Vabilo na ogled modne revije Deichmann

Nagrada 2:

  • Darilni bon

Nagrada 3:

  • Promo darilce

Registracija za sodelovanje v nagradnem natečaju je možna od 16. 9. do 30. 9. 2022. Izbor dobitnikov bo razglašen v petek, 30. 9. Dobitniki bodo obveščeni po elektronski pošti v roku 2 delovnih dni po poteku žrebanja.  V elektronskem sporočilu bomo dobitnike prosili, naj nam pošljejo svoj naslov, da jim bomo lahko po pošti poslali nagrade.

Organizator ne prevzema odgovornosti za poštne storitve.

Če se dobitniki do 3.10. ne odzovejo na sporočilo, bodo izgubili pravico do nagrade. Nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

Zasebnost vaših podatkov
Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali, obravnavamo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Deichmann, prodaja obutve, d.o.o., varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Deichmann, prodaja obutve, d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji).

Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah na internih strežnikih in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali nikamor razen

  • zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom DEICHMANN (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije, drugi zunanji sodelavci za namene oglaševanja)
  • državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno in sicer do vašega preklica, zahteve za izbris, umika privolitve. Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja in sicer enostavno preko e-maila
deichmann_obutev@deichmann.com, kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo.

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Vaši podatki se v tretje države načeloma ne bodo posredovali. V primeru, da pa se bodo, pa bodo ti zaščiteni v skladu z ustreznimi zaščitnimi ukrepi 46. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Upravljalec podatkov je: Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO – Data Protection Officer) v družbi Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana je vodja pravno razvojnega oddelka Tonček Krajnc; e-mail: privacy-sl@deichmann.com

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Preberite si več >> Pravilnik o zasebnosti podatkov

Sodni postopki so izključeni.

 

V Ljubljani, september 2022