O nas

Eleganca in trendi z roko v roki.

Ženske vedo že dolgo: Čevlji predstavljajo piko na i vsakega oblačila. Ne glede na to, ali gre za eleganco, trend ali ležernost – vsak stil in modni nastop zahteva ustrezno obutev – in tu ne gre samo za barvno usklajenost. Deichmann nudi veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške, otroke, tudi na področju športa. Naši iskalci trendov sledijo novostim po vsem svetu. Opazujejo modno sceno, na sejmih gledajo v prihodnost, v trendovskih metropolah iščejo nove smernice in odkrivajo, kaj je popularno.

Kratki nakupovalni impulzi in stalne posodobitve kolekcij omogočajo hitro reakcijo na modne tokove. Na ta način je priljubljena moda hitro v naših trgovinah. Ne glede na to, ali potrebujete model Brogue znamke “Borelli” za poslovne priložnosti ali glamurozne salonarje za zabave znamke “Catwalk”, klasične škornje znamke 5th Avenue ali ljubke otroške sandale “Elefanten” – pri nas so v ponudbi ustrezni čevlji za vsako priložnost in za vsako modno zahtevo. Vse to je na voljo v več kot 1.282 poslovalnicah, in to za dosegljive cene – s tem demokratiziramo aktualno modo.

Ne želimo pa samo prodajati ugodnih čevljev, temveč našim strankam nuditi tudi kakovostne storitve. Svoje osebje stalno šolamo v lastnih izobraževalnih centrih in preverjamo kakovost storitev. Z nadpovprečno visoko izobraževalno kvoto zagotavljamo strokovne sodelavce in vodilne kadre iz lastnih vrst.

Deichmann. Ker obožujemo čevlje.