Born to blog

ROJENA ZA BLOGERKO | BORN TO BLOG

 

Tudi pri tebi pomladno prebujanje pomeni nove možnosti izražanja in iskanja trendi kombinacij, ki popestrijo tvoj videz? Obožuješ čevlje, torbice in vse, kar je povezano z modo? Te bližnji poznajo po odštekanih kombinacijah ali nenavadnem osebnem slogu? Rada svetuješ prijateljicam pri nakupovanju ali stiliranju in si za namečeš spretna tudi pri zapisovanju svojih idej? Zdaj je čas, da svoj talent in navdušenje deliš še z drugimi! Prijavi se na natečaj za Deichmann blogerko in sodeluj pri ustvarjanju opaznih modnih zgodb.

Kako se prijaviš? Enostavno! Napiši blog zapis na eno od izbranih tem.

Pri tematikah lahko izbiraš med naslednjimi temami, ki naj bodo samo vodilo in naj ne omejijo tvojega modnega navdiha.

  • Dress to impress (#opazna, krasna); Navduši s svojim stilom!
  • Green is the new black; Zelena je nova črna!
  • From day to night; Za vse priložnosti enega dne!

Svoj blog postavi oziroma zapiši v word dokument, zraven pa dodaj še fotografije po svojem izboru. Naj stojijo tam, kamor bi jih postavila, če bi pisala blog.

Na vrh dokumenta dodaj še svoje kontaktne podatke (ime, priimek, email, povezavo do tvojega Instagram profila, če ga imaš, telefonsko številko) in vse skupaj vnesi v obrazec na dnu strani.

Ne pozabi dodati še svoje profilne fotografije, da te bomo lažje kontaktirali in seveda v formo vpiši svoje kontaktne podatke.

Potem držiš pesti za čim več všečkov in dobro oceno strokovne komisije. Izbrali bomo deset najbolj perspektivnih blogov in finalistk, izmed katerih bo le ena zmagovalka našega nagradnega natečaja.

Tik pred začetkom poletja boš izvedela, ali bo na pogodbi o celoletnem sodelovanje z znamko Deichmann tvoje ime! Čaka te pestrih dvanajst mesecev, ko boš lahko sodelovala na Deichmann dogodkih in dvakrat na mesec z bralci bloga ShoeLove delila svoje mnenje, poglede, ideje in komentarje v zvezi z modo in življenjskim slogom. Hitro k ustvarjanju, ker morda iščemo prav tebe!

 

Tvoje prispevke pričakujemo do 7.6.2022

S prijavo na natečaj sprejemaš Pravila in pogoje natečaja