#radiate Rita Ora za Deichmann: predstavitev nove kolekcije

Včeraj je v sijajnem ambientu Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu potekala predstavitev nove jesensko-zimske kolekcije Rita Ora za Deichmann. Nova kolekcija #Radiate, ki izžareva zvezdniški značaj britanske pop zvezdnice Rite Ora, je na včerajšnji predstavitvi prevzela modne navdušenke.
Dogodek je povezovala Gaja Prestor, ki je poudarila, da vsak model iz kolekcije upodablja drugačen občutek ter nas navdihuje, da s svojim individualnim slogom izražamo lasten značaj.
Na dogodku so modne poznavalke jesensko-zimsko kolekcijo Deichmann spoznale v akciji – v modnem sprehodu manekenk ob spremljavi uspešnic Rite Ore in sijajni veduti Ljubljane. Skupaj so določile tudi nesporne zmagovalke, in sicer 3 »must-have« čevlje te sezone.

Sijoči poudarki, kovinske zakovice in neti, uvezeni biseri, pentlje in paščki, odsevni materiali in še mnogo več. Kolekcija Rita Ora za Deichmann izžareva neustrašen karakter, po katerem slovi svetovno znana pevka, in nas izziva, da na odru svojega življenja zasijemo v najlepši luči.

Avtor fotografij: Jernej Kokol