Predstavitev nove kolekcije pomlad/poletje 2021

Zasijte z Deichmannom v novi kolekciji za pomlad in poletje 2021. Pridružite se Lili Čadež, Tjaši Kokalj Jerala, Gaji Prestor, Zali Zagoričnik, Katarini Mljač in Lari Begič in se zavrtite v novi trendih, ki so prepričljivo osvojili naše modne poznavalke in ljubiteljice čevljev. Oglejte si predstavitev, ki je nastala pod kreativno žilico izjemne Lili Čadež in si izberite svoje zmagovalne kose!

Ker obožujemo čevlje … pa torbice tudi.

Nežna, elegantna, naravna: tako lepa bosta pomlad in poletje z novo kolekcijo iz Deichmanna. Tokrat so v ospredju romantične nežne barve, nevsiljivi pasteli in naravni poudarki ter tudi sijoča bela. Poleti ne gre niti brez eksplozije barv, zato poletna kolekcija ponuja tudi močne odtenke, kot sta rumena in rdeča, ter bolj umirjene, kot sta olivna in bež. Nič manj vroče ne bodo niti priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg “White Love”, športni čevlji pa postajajo vse manj okorni – masivni podplat se namreč počasi seli k lahkotnim sandalom. Ti so na voljo v vsestranskih različicah vse od nizkih do takih s polno peto, natikačev in japonk, vse pa zaznamujejo domiselni dodatki. Salonarji in elegantni sandali s peto v poletni slog prinašajo eleganco, medtem pa so vrnile tudi večne loaferke in balerinke. Ker se tudi poleti ni treba odpovedati škornjem, so ti na voljo v lahkotni različici. Navdušila bo tudi premierna poročna kolekcija, ki z ljubeznijo do srčkanih detajlov čaka bodoče neveste.

In katere modele ste izbrali vi? Med supergami prednjačijo bele s srebrnim detajlom, pri salonarjih ste izbrale elegantne slingback salonarje v bež barvi s trendi blok peto, od loaferk ste navdušeni nad ognjevito oranžno barvo, pri natikačih to poletje ne bomo mogli brez ogromnih brošk in okrasnih kristalčkov, pletenin, školjk in sandal s paščki. In zmagovalka med torbicami? Brez dvoma velika torba z bleščečim napisom FILA in majhna elegantna torbica nežno rožnate barve za vse tiste drobne malenkosti, brez katerih enostavno ne moremo.

Obiščite nas na www.deichmann.com ali v eni izmed naših številnih poslovalnic v Sloveniji.