Postani Deichmann blogerka!

Je tudi pri tebi pomlad polna novih domislic in modnih doživetij? Obožuješ čevlje, torbice in vse, kar je povezano z modo? Te bližnji poznajo po odštekanih kombinacijah ali nenavadnem osebnem slogu? Rada svetuješ prijateljicam pri nakupovanju ali stiliranju in si vsaj malo spretna tudi pri zapisovanju svojih idej? Zdaj je čas, da svoj talent in navdušenje deliš še z drugimi! Prijavi se na natečaj za Deichmann blogerko in sodeluj pri ustvarjanju naših modnih zgodb.

Kako se vključiš? Enostavno! Napiši blog zapis na eno od izbranih tem, ga opremi s fotografijami ali slikami po svojem izboru in vse skupaj vnesi v obrazec na dnu strani. Izbiraš lahko med naslednjimi temami, ki naj bodo samo vodilo in naj ne omejijo tvojega modnega navdiha.

–    Modni koraki v svet
Različni stilski nasveti za počitniška popotovanja – od izletov v idilične obmorske vasice do pohajkovanja po poteh modnih prestolnic. Kaj obleči in obuti, kaj si ogledati in kaj nujno spakirati za s seboj.

–    Festivalska moda
Klobuki, nezavezani čevlji, čipkaste majice in glasba v ušesih. Poletje je čas glasbenih festivalov, ki že od nekdaj ponujajo razlog za sprostitev in ponujajo priložnost za modo brez zadržkov. Kako si lahko na festivalih videti še posebej kul in kakšen stil je primeren za kateri festival?

–    Zvezdnata inspiracija letošnjega poletja
Kendall Jenner, Gigi Hadid, Selena Gomez in Taylor Swift. Tudi letošnje poletje  bomo na plaži zagotovo lahko prebirale o njihovih dogodivščinah. Katera pa je tista zvezdnica, ki nas navdušuje v poletju 2016? In kakšen je njen modni stil?

Potem držiš pesti za čim več všečkov in dobro oceno strokovne komisije. Že pred počitnicami boš izvedela ali bo na pogodbi o celoletnem sodelovanje z znamko Deichmann tvoje ime! Čaka te pestrih dvanajst mesecev, ko boš lahko sodelovala na Deichmann dogodkih in dvakrat na mesec z bralci bloga delila svoje mnenje, poglede, ideje in komentarje v zvezi z modo in življenjskim slogom. Hitro k tipkanju, ker morda iščemo prav tebe!

S prijavo na natečaj sprejemaš Pravila in pogoje natečaja