Pogoji sodelovanja – Prijavi se & osvoji 2023

Deichmann nagradni natečaj “Prijavi se & osvoji 2023”

Nagradni natečaj organizira Deichmann prodaja obutve d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsak, ki se je prijavil na obveščanje Deichmann preko e-maila, Viber ali SMS ali na spletni strani www.obozujemocevlje.si/prijaviseosvoji obkljukal, da želi sodelovati v nagradnem izboru, odgovoril na nagradno vprašanje »Zakaj rad/a kupuješ čevlje pri Deichmannu?«, ter se strinjal s pogoji sodelovanja.

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bomo na začetku vsakega prihodnjega četrtletja (april 2023, julij 2023, oktober 2023 in januar 2024) izbrali srečne dobitnike 15 Deichmann promocijskih nagrad

Četrtletne nagrade:
– 15x Deichmann promocijska nagrada

Registracija za sodelovanje v nagradnem natečaju je možna od 1.2.2023 do 31.12.2023. Izbor dobitnikov bo potekal 5.4.2023, 5.7.2023, 4.10.2023 ter 4.1.2024. Strokovna komisija bo izbrala 15 najbolj kreativnih odgovorov, ki bodo dobili nagrado. Dobitniki bodo obveščeni po elektronski pošti v roku 5 delovnih dni po poteku izbora in bodo objavljeni na spletni strani www.obozujemocevlje.si. Dobitnikom bomo poslali obvestilo na njihov e-poštni naslov. V elektronskem sporočilu bomo dobitnike prosili, naj nam pošljejo svoj naslov, da jim bomo lahko po pošti poslali nagrade.

Organizator ne prevzema odgovornosti za poštne storitve.

Če dobitniki do 20. dne v mesecu izbora nagrajencev ne bodo sporočili svojega naslova, bodo izgubili pravico do nagrade. Nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

Zasebnost vaših podatkov
Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali, obravnavamo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Deichmann, prodaja obutve, d.o.o., varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Deichmann, prodaja obutve, d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji).

Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah na internih strežnikih in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali nikamor razen

  • zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom DEICHMANN (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije, drugi zunanji sodelavci za namene oglaševanja)
  • državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno in sicer do vašega preklica, zahteve za izbris, umika privolitve. Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja in sicer enostavno preko e-maila
deichmann_obutev@deichmann.com, kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo.

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Vaši podatki se v tretje države načeloma ne bodo posredovali. V primeru, da pa se bodo, pa bodo ti zaščiteni v skladu z ustreznimi zaščitnimi ukrepi 46. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Upravljalec podatkov je: Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO – Data Protection Officer) v družbi Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana je vodja pravno razvojnega oddelka Tonček Krajnc; e-mail: privacy-sl@deichmann.com

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Preberite si več >> Pravilnik o zasebnosti podatkov

Sodni postopki so izključeni.

 

V Ljubljani, 20. januar 2023