Modni “spopad” Tjaše Kokalj Jerala, Lare Begič in Gaje Prestor: Znane Slovenke navdušujejo v petkah

Naj slabo vreme ne bo razlog, da se popolnoma odpovemo elegantnim stajlingom in čudovitim visokim petam! Te veljajo za resnično čaroben kos v omari vsake ženske, saj poskrbijo za samozavesten korak in prefinjen videz. Te zanima, kako jih nosijo znane Slovenke, ko želijo navdušiti?

#1 Elegantna privlačnost

Tjaša Kokalj Jerala, priznana modna poznavalka, priznava, da se zanjo pete še vedno bolj nujno zlo kot priljubljena obutev, a se hkrati zaveda, da so izjemno graciozne in sekspailne. Tokrat je izbrala krasne črne škornje s peto, ki segajo nad kolena, ter jih dopolnila z prefinjeno slip obleko in daljšo jopico. Stajling, ki se ga ne bi branile niti svetovne zvezdnice!

#2 Vpliv svetovnih modnih prestolnic

Mlada modna vplivnica Lara Begič si je za “dress to impress” stajling nadela vsestransko malo črno obleko, ki je resnična klasika ženske garderobe. Za malce drznosti je poskrbela z usnjenim suknjičem in zlatim nakitom, piko n i pa so dodali izjemno trendovski škornji z zašiljeno konico in peto. Preprosta, a udarna kombinacija, s katero bi Lara nedvomno navdušila tudi na ulicah modnih prestolnic.

#3 Drzno udobje

Priljubljena glasbenica Gaja Prestor priznava, da je “dress to impress” njen vsakodnevni moto, zato si je izbrala udoben in drzen stajling z usnjenimi kratkimi hlačami, mehkim belim puloverjem in hlačnimi nogavicami s privlačnim vzorcem. Modni trio je dopolnila s čudovitimi gležnjarji, ki so zaradi debelejše peto posebno udobni. Se strinjate, da je Gaja videti, kot da bi stopila naravnost z modne piste?

Katera modna poznavalka te je tokrat navdušila s svojim “dress to impress” stajlingom? Obišči spletno stran SIOL in glasuj za najljubšega, ob tem pa se poteguj še za vrednostni bon za nakup v Deichmannu. 😉