Znan ultimativni par čevljev te sezone | Deichmann modna revija #zate

Modne ljubiteljice so postale del Deichmann modne revije in predstavile pomladno-poletne trende #Zate

Čudovit ambient ljubljanskega bistroja Linda je za en dan postal modno prizorišče predstavitve nove kolekcije Deichmann za pomlad in poletje. Pod sloganom #Zate so zasijali top modeli čevljev in modnih dodatkov, ki smo jih uzrli na nogah povsem vsakdanjih obrazov – Borne, Patricie, Nastasje, Kristine, Žane in Laure.

Z novimi pari, ki že krasijo police poslovalnic Deichmann po vsej Sloveniji, želimo navdihniti vsakega posameznika, da uživa v vsakem trenutku življenja in se prepusti svoji poti. Deichmann je zato pod okriljem #Zate ponudil edinstveno priložnost postati model na že tradicionalni modni reviji obrazom, ki jih lahko srečamo med nami. Izmed več kot 300 prijavljenih smo ponudili priložnost šestim modelov, med katerimi je bilo tudi letošnje Deichmann dekle, da se pridružijo Niki Krmec, Tjaši Kokalj Jerala in Niki Kar pri predstavitvi top modelov na svoj edinstven način.

Na sicer tradicionalnem Deichmann druženju, ki smo ga po treh letih ponovno z velikim veseljem dočakali, so številne modne ljubiteljice, urednice in novinarke z navdušenjem spremljale modni pohod najbolj svežih trendov ter izglasovale top čevlje te pomladi.

 

Te zanima, kateri par je letošnji hit poletja?

Na prvem mestu z največ glasovi so salonarji z glamuroznim zlatim kovinskim paščkom okoli gležnja, takoj za njimi so jih prevzeli pastelno rumeni ‘slingback’ salonarji, ki so pravi ‘statement’ kos te sezone, na tretjem mestu pa so udobnejši, a kljub temu izredno modne superge v nežnih pastelnih roza odtenkih in metalik detajli.  

 

Oglejte si dogajanje iz modne revije in poiščite par, ki je ustvarjen samo za vas!