ZAČINI SVOJ JESENSKI STAJLING

Jesen je prinesla nižje temperature in sveže modne trende, ki so jih modne navdušenke že vzele za svoje. Slovenske modne poznavalke pa niso odlašale niti z izborom trendovske obutve Deichmann, ki njihovim jesenskim stajlingom doda piko na i. Te zanima, kaj so izbrale za sproščen petek v mestu?

#1 Šik oxfordke

Modna strokovnjakinja Tjaša Kokalj Jerala na začetku jeseni prisega na obutev, ki pristaja tako k poletnim kot jesenskim kosom. Za svoj stajling je izbrala šik lakaste oxford gležnjarje, ki jih je dopolnila s širokimi kavbojkami in šik suknjičem. Odlično bodo videti tudi s krili in oblekami, saj gre za resnično univerzalen model. Z modnim dodatkom mini torbice pa zaokrožila tokratni izbor.

#2 Drzni beli bulerji

Svoj skrivni recept za dovršeno modno kombinacijo nam je zaupala tudi modna vplivnica Lara Begič, ki svetuje, da izberete klasične in vsestranske kose, nato pa jih začinite s trendovskimi dodatki. Izbrala je robustne bele bulerje s platformo, ki nevtralnim jesenskim tonom dodajo svežino ter kar kličejo po komplimentih.

#3 Klasični gležnjarji s trendi kovinskim dodatkom
Priljubljena glasbenica Gaja Prestor je velika ljubiteljica drznih modnih kombinacij, ki jih dopolni s posebnimi kosi. Tokrat si je nadela eleganten črn puli, kavbojke in brezčasen zelen plašč, za malce ostrine pa so poskrbeli udobni črni gležnjarji z ljubkimi detajli, ki so must-have v omari vsakega it dekleta.

Kateri stajling te je navdušil? Obišči https://siol.net/trendi/moda-in-lepota/to-je-najbolj-trendovska-zenska-obutev-za-jesen-in-zimo-2020-535546  in glasuj za svojega najljubšega, ob tem pa se poteguj še za vrednostni bon za nakup v Deichmannu. 😉