#WhateverSuitsYou z Bebe Rexho: PUMA x DEICHMANN

PUMA x DEICHMANN v sodelovanju s svetovno zvezdnico in prejemnico diamantne plošče – priljubljeno glasbenico Bebe Rexho.

Samozavestna in nadvse uspešna ameriška pevka Bebe Rexha, imetnica diamantne plošče in prejemnica številnih nagrad, je postala obraz nove kolekcije »Power Collection« znamk Puma in Deichmann. Kapsulna kolekcija vključuje pet ekskluzivnih izdelkov znamk PUMA – dvoje superg in tri vrste torb, ki združujejo ljubezen do sebe in svojega stila z oznako #WhateverSuitsYou. Od začetka pomladi jo najdete v izbranih poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji.

Bebe Rexha s svojo močno osebnostjo in odkritosrčno naravo najbolj prepriča mlajše ljubitelje čevljev in trendi dodatkov ter vse tiste, ki se navdušujejo nad močnimi osebnostmi in si pravila krojijo po svoje. Bebe Rexha je svojo glasbeno pot pričela s pisanjem pesmi za izvajalce, kot so Eminem, Rihanna in Selena Gomez, kasneje pa je oboževalce prevzela z lastnimi pesmimi, kot je denimo »In the Name of Love«, ter se dokazala kot uspešna pevka balad. Mlada zvezdnica upa, da bo s svojo samozavestjo še naprej spodbujala svoje oboževalke, da zasledujejo svoje cilje in se kalijo v svojih talentih.

V izbranih modelih kampanje #WhateverSuitsYou se odraža pevkina klasična in hkrati tista drznejša plat. »Z različnimi stili lahko pokažem svojo vsestranskost, se izrazim in pokažem, kako močna sem,« je dejala Bebe na snemanju kampanje v Los Angelesu. Kolekcija vsakomur omogoča različne izrazne možnosti in ženske spodbuja, da zasledujejo lastna pravila. »V življenju je treba sprejemati odločitve in sami se odločimo, kdo želimo biti,« še dodaja Bebe Rexha.

Ekskluzivna kapsulna kolekcija PUMA x DEICHMANN vključuje pet modelov – dvoje superg v preprostem belem dizajnu s poudarjeno črto v rožnatem odtenku in zlatim napisom Puma. Kolekcijo dopolnjujejo nahrbtnik, nakupovalna vrečka in večnamenska torba za različne priložnosti. #WhateverSuitsYou hkrati pomeni opolnomočenje in spodbuja ženske k ljubezni do sebe in k izražanju svojega stila. V izbranih poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji so modeli na voljo od  14,99 do 49,99 EUR. 

Kampanjo je posnel fotograf Brian Ziff, ki je specializiran za modno in glasbeno industrijo in je že sodeloval z zvezdami, kot so Shawn Mendes, Whiz Kalifa, Lindsay Lohan in Jessie J. Vrhunski prizori Bebe so bili ustvarjeni na številnih edinstvenih lokacijah v LA-ju.

 

O BEBE REXHI:

Newyorčanka Bebe Rexha, ki se lahko pohvali z diamantno ploščo in dvema nominacijama za nagrado grammy®, je prava glasbena senzacija. Njen platinasti debitantski album Expectations (izšel junija 2018 pri Warner Records) je vključeval platinasto uspešnico »I’m a Mess« in globalno senzacijo na lestvicah »Meant to Be« (v sodelovanju s Florida Georgia Line), ki ima zdaj že diamantni certifikat RIAA. Uspešnica »Meant to Be« je bila na prvem mestu Billboardove lestvice Hot Country Songs rekordnih 50 tednov zapored, kar je najdaljše obdobje z žensko izvajalko na čelu v zgodovini. Na podelitvi nagrad Billboard Music Awards 2019 je prejela nagrado za najboljšo country pesem, na iHeart Radio Music Awards 2018 pa nagrado za najboljše sodelovanje. Februarja 2019 je bila na 61. podelitvi Grammy Awards® nominirana za najboljši country duet/skupinsko izvedbo in   najboljšega novega izvajalca.

Bebe je na začetku kariere prejela nagrado za najboljšega mladega pisca besedil nacionalne akademije National Academy of Recording Arts and Sciences, nato pa je uradno prodrla na sceno s svetovno uspešnico »The Monster«, ki jo je napisala za Eminema in Rihanno in za katero je nato kar šestkrat prejela platinasti certifikat RIAA. Sodelovala je pri pisanju trikrat platinaste uspešnice »Hey Mama« izvajalca Davida Guette, ki je bila na podelitvi Billboard Music Awards nominirana za najboljšo dance/elektronsko pesem. Bebe je prodrla tudi na 1. mesto Billboardove pop in rap lestvice s petkrat platinasto uspešnico »Me, Myself & I« v sodelovanju z G-Eazyjem. V letu 2017 je Bebe izdala mini albuma All Your Fault: Part 1 (s platinastim singlom »I Got You«) in All Your Fault: Part 2 (z uspešnico »Meant to Be«), ki sta bila deležna vseh pohval kritikov. Do leta 2020 je dosegla skoraj štiri milijarde ogledov na YouTubu in skupaj več kot 12 milijard globalnih predvajanj, število pa še vedno raste. Bebe je v povezavi s tednom nagrad Grammy® Week 2019 predstavila nacionalno kampanjo Grammy® Music Education Coalition’s (GMEC) v imenu novega programa All-Star Ambassador, katerega člani so že Luis Fonsi, Rita Ora, Kristin Chenoweth, Regina Spektor in drugi. Oktobra 2020 je Bebe predstavila svojo novo uspešnico »Baby, I’m Jealous« feat. Doja Cat, ki je prva pesem s prihajajočega pomladnega albuma (2021).

Bebe Rexho še naprej zastopajo Sal & Co, UTA in Imprint PR. www.beberexha.com [beberexha.com]