Unique & United: svetovno priznane blagovne znamke športne obutve na enem mestu

Pomlad je v mnogih izmed nas prebudila željo po gibanju in aktivnem preživljanju prostega časa. Si želite tudi vi izboljšati svojo kondicijo, okrepiti imunski sistem in splošno počutje s pomočjo športa? S pravimi športnimi čevlji bo vsaka aktivnost ali šport pravi užitek!

Kolekcija Unique & United je namenjena vsem, ki želijo ostati aktivni in uživati v športnih aktivnosti, ne glede na starost, spol, zanimanja ali vrsto aktivnosti, jo bodo izbrali. Ne glede na to, ali iščete trening v zaprtem prostoru ali pa boste to pomlad kondicijo pridobivali s pohodi, planinarjenjem, tekom ali čem drugim – Deichmann ponuja najudobnejšo obutev vodilnih svetovnih znamk, s katero bo vaš trening kakovosten in lahkoten obenem.

Če ste se torej tudi vi odločili, da se boste aktivirali, v domačem ali zunanjem okolju, zagotovo iščete ustrezno športno obutev. Vsekakor je potrebno najti ustrezno razmerje med kvaliteto in funkcionalnostjo, na prvem mestu pa mora biti udobje. V kolekciji Unique & United je združena športna obutev za ženske, moške in najmlajše športnike, prav tako pa idealne superge za vsako vrsto športa in telesne aktivnosti. 

Še nikoli na treningu nismo izgledali tako dobro!

Pomladne športne aktivnosti zahtevajo udobno in kvalitetno športno obutev. Svetovno priznane znamke, kot so adidas, Nike, Puma, Fila, Skechers to pomlad prinašajo atraktivne in zanimive modele, ki se vam bodo tako priljubili, da boste vsak trenutek želeli ostati v njih! In priznajmo si, predvsem dekleta pri svojih aktivnostih rade izgledamo tudi pri treningu kar se da usklajeno in trendno.

Planinarjenje v stilu

V kolikor načrtujete pomlad preživljati malce višje in se spogledujete z idejo planinarjenja ali brezskrbnih pohajanj na bližnje hribe, si vsekakor morate priskrbeti obutev, ki vas bo ustrezno podprla in bo hkrati tudi dovolj vzdržljiva. Izbirajte med širokim naborom modelov nižje ali višje pohodne obutve športnega ali klasičnega dizajna in poiščite idealni par za osvajanje novih vrhov!

Udobne superge za vsakodnevne priložnosti

Dobro vemo, da superge niso samo za ukvarjanje s športom, temveč jih vse pogosteje izbiramo tudi za na zmenek, kavico s prijatelji in popoln dodatek ležernemu stilu. Klasične bele superge so model, ki nikoli ne gre iz mode in h kateremu se vračamo že nekaj sezon zapored. Letos pa jih pri Deichmannu krasijo simpatični dodatki v različnih barvah, ki bodo zagotovo osvojili vaše srce!

Kolekcija Unique & United navdušuje z modnimi supergami v najrazličnejših barvah in različicah, med katerimi se boste kar težko odločili. Odlične, svetovno znane blagovne znamke, prinašajo najboljše, kar trenutni športni trendi ponujajo, poleg tega je v kolekciji tudi odličen nabor obutve za vsak dan in vsako priložnost. Od lifestyle modnih superg, primernih za vsak dan, pa do specializirane obutve, ki vam bo pomagala, da izboljšate svojo športno kondicijo in zares uživate v izbranem športu.

Bodite to pomlad aktivni z Deichmannom!

Novo kolekcijo lahko poiščete v vsaki Deichmannovi trgovini, pobrskate pa lahko tudi po spletni kolekciji na www.deichmann.com!