Trend, ki je zavladal to jesen in pometel z vso konkurenco: beli škornji

Ste tudi ve med tistimi, ki so jih popolnoma očarali gležnjarji ter nizki in visoki škornji v odtenkih bele barve? Absolutni trend številka ena v tej sezoni je preplavil ulice in preseneča z igrivimi, zanimivimi kombinacijami, ki si jih sicer nikoli ne bi zamislile v jesenskem ali zimskem obdobju. Kljub vsemu, kar se je nekdaj zdelo nepredstavljivo, pa obutev v vseh odtenkih bele barve dominira in je med najbolj zaželenimi trendi te sezone.

BELI NIZKI ŠKORNJI: MODNA ZAPOVED ŠTEVILKA 1

Kdo pravi, da je bela nepraktična ali celo malce neprimerna za bolj kisle jesenske in zimske dni? Nikakor ne! Beli višji gležnjarji v chelsea stilu, nizki in tudi visoki škornji v belih ter pastelnih odtenkih so osvojili cel svet! Poleg svojega elegantnega videza ponujajo toliko možnosti za različne kombinacije, da so hitro utrli pot do srca mnogih vplivnic in modnih poznavalcev.

Raziščite številne modele, ki so na voljo za vsak okus, priliko in tudi žep! Toliko jih je na voljo, da se boste zagotovo zaljubile vsaj v ene, ki bodo postali pika na i vašega stajlinga za to sezono. Najbolj priljubljenim nizkim škornjem z vezalkami do vrha so se to sezono pridružili številni chelsea modeli, pa tudi modeli s poudarjenimi zaponkami, zadrgami ali okrasnimi elementi ob robu ali na vrhu modela.

Si želite narediti nakup za malo dlje? Letos se vam splača investirati v usnjene škornje, ki jih boste s pridom uporabljale več sezon. Usnjena obutev pridobiva na priljubljenosti, saj poleg večjega udobja ponuja tudi bolj praktičen in funkcionalen nakup!

BELO – ČRNI ODTENKI: PRIDIH BREZČASNOSTI IN ELEGANCE

Stajling: @tjasa_kokalj_jerala

Bi vseeno raje priljubljeno belo barvo kombinirale s kakšno drugo? Idealna rešitev so črno-bele kombinacije, ki ponujajo chic elegantni videz za vsako priložnost.

Priljubljeni model belih gležnjarjev v chelsea stilu, ki ga nosi Tjaša Kokalj Jerala, je tokrat kombiniran s črnimi detajli, kar mu daje visok kontrast in omogoča enostavno kombiniranje z ostalimi oblačili. Zraven izberite minimalistično torbico v črnem in zagotovo boste s svojim stajlingom ujele marsikateri pogled!

MEHKE IN TOPLE ZIMSKE AVANTURE V BELEM

 Styling: @inoeeea

Glomazni podplati in minimalistični dodatki na klasičnih oblikah belih gležnjarjev ali nizkih škornjev to jesen in zimo kraljujejo na ulici. Prekrasne močnejše zadrge z unikatnim zaključkom, poudarjeni šivi ali pa stilski dodatek na vrhu škornja bo iz čisto klasičnega stila ustvaril ekstravagantnega!

S takim izborom ne morete zgrešiti, saj se poda tako na klasične hlače kot na obleke, primeren je tako za v pisarno kot vsakodnevne opravke, izkazal se bo tudi pri romantičnem večeru v dvoje. V kombinaciji z dolgim plaščem ali telirano bundo z daljšim krojem boste zagotovo navdušile!

Težko smo čakali, da se ponovno uveljavijo mehkejše tkanine, ki nas spominjajo na toplino doma in nas kar objamejo, ko jih nosimo, pa naj bo to v obliki oblačila ali modnega dodatka. Ste si vedno želele torbico iz pliša? Ta sezona vam bo torej pisana na kožo, saj je na voljo veliko število modelov iz tega tako ljubkega, mehkega in priljubljenega materiala – seveda v vseh odtenkih, tudi belih in pastelnih. Izberite si mehko torbico ali nahrbtnik iz pliša, ki bo pika na i vašega stila v belem!

Svojo priljubljeno kombinacijo belih škornjev in modnih dodatkov poiščite po najbolj ugodnih cenah v trgovinah Deichmann, saj je celotna kolekcija že na voljo v poslovalnicah po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.