Tradicionalna modna revija Deichmann je navdušila z novimi jesensko-zimskimi trendi

V čudovitem plesnem ambientu Hiše plesa v Ljubljani je Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve in torbic za jesen in zimo 2022 / 2023.

Na modni pisti se je sprehodilo pet manekenk, ki so predstavile različne stile obutve za vsako priložnost – za sproščeno druženje s prijatelji, sprehod v mestu, obisk gledališča ali pa poslovni sestanek. Njihov videz je stilsko dopolnila modna ikona in stilistka Tjaša Kokalj Jerala, ki je z izbranimi kosi oblačil in dodatkov izpostavila jesensko-zimske modne smernice. Za videz manekenk pa je poskrbela vplivnica in vizažistka Indira Ekić, s pomočjo katere so dekleta na modni pisti še bolj zažarela.

Sicer pa nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann prinaša spremembe. Je bolj trendi kot kadarkoli. Naznanja, da bo jesen čas odtenkov črne, bež in bele, ki bodo v kombinaciji z raznimi vzorci poskrbeli za pravi kontrast.

V sklopu tradicionalnega Deichmann druženja smo s pomočjo modnih ljubiteljic, urednic in novinark izglasovali tudi top pare za letošnjo sezono. Letošnji favoriti so črno-bele superge z visokim podplatom, bež loaferke s črno verigo, visoki črni škornji s peto z zlatim detajlom, bež trendovski gležnjarji z robustnim podplatom ter črni gležnjarji z dodatkom zlate verige.

Spodaj pa lahko vidiš nekaj utrinkov iz modne revije.