TOP TRIJE PARI ČEVLJEV, KI JIH MORA IMETI VSAK MOŠKI

Tokrat vam predstavljamo tri ključne kose modne obutve, ki jo moderni moški enostavno morajo imeti v svoji garderobi. Moška moda se z leti spreminja in razvija, a brez dvoma lahko trdimo, da so kakovostni čevlji še vedno ključ do urejenega izgleda. Vas zanima, brez česa preprosto ne gre?

 

#1 Klasična eleganca

Ne glede na to, ali jih obujete k večni moški poslovni obleki, svečani opravi za posebno priložnost ali k temnim kavbojkam in beli srajci, v teh izjemno kakovostnih modrih čevljih znamke Bugatti boste brez dvoma videti brezhibno. Klasika je vedno in!

#2 Za sproščene popoldneve

Prelevite se v holivudskega zvezdnika s preprosto, a učinkovito modno kombinacijo. Nadenite si najljubše kavbojke, pleten pulover in dober plašč ali usnjeno jakno v toplejših dneh, za piko na i pa izberite še odlične gležnjarje, v katerih boste navdušili na vsakem koraku. Ne pozabite na sončna očala! 

#3 Udobno, a urejeno

Superge so postale stalnica naših garderob, saj so udobne, brezčasne in nadvse vsestranske. Ne glede na to, če se boste odločili za sproščeno modno kombinacijo s trenirko za popoldne na prostem ali pa želite popestriti vsakdanje kombinacije za v šolo ali službo, bodo kakovostne superge prava izbira. Bi izbrali bele, modre ali kar oboje? Superge priznanih blagovnih znamk Fila, adidas, Esprit… te že čakajo v Deichmannu.