Superge na tisoč in en način

Udobno je lahko izjemno šik, kar dokazujejo modne navdušenke po vsem svetu, ki že nekaj let prisegajo na trendovske in vsestranske superge. Te so doživele pravi preporod, saj so se iz telovadnic preselile na modne piste in prepričljivo osvojile prvo mesto v garderobi sodobne ženske. Te zanima, kako jih to jesen v športno šik stajlingih nosijo slovenske modne poznavalke?

#1 Eleganca v belem

Modna poznavalka Tjaša Kokalj Jerala priznava, da brez belih superg preprosto ne gre! Tokrat je k trendovskim belim supergam s črnimi detajli oblekla lahkotno belo krilo, vse skupaj pa je začinila s klasično usnjeno jakno. Eleganca s kančkom športne igrivosti je pravi recept za modno jesen!

#2 Preprosto kul

Mlada modna vplivnica Lara Begič obožuje preproste stajlinge v svetlih odtenkih, zato je tokrat izbrala superge v čudoviti kombinaciji bele in bež. Dopolnila jih je z belimi hlačami in srajco, čez katero si je nadela topel pulover, za piko na i pa je dodala še ljubke modne dodatke. Nevtralno, a nikakor ne neopazno!

#3 Trendi neon

Priljubljena glasbenica Gaja Prestor je tokrat odštekan stajling v neon odtenkih dopolnila z belimi supergami. Igriva kombinacija širokih hlač z visokim pasom, živahne jakne in belih super je prava izbira za aktiven dan, saj je nadvse udobna in praktična, v njej pa bo ulica postala vaša modna pista.

Kateri športno šik stajling te je navdušil? Obišči siol.net in glasuj za svojega najljubšega, ob tem pa se poteguj še za vrednostni bon za nakup v Deichmannu. 😉