Stil je pomemben, vendar je udobje na prvem mestu! Poiskali smo najlepše in najbolj udobne modele obutve za jesen!

Kdo pravi, da udobno ne more biti tudi v stilu? Letošnjo jesen bomo nosile prav to – modele, ki zagotavljajo udoben korak, pri tem pa izgledajo fantastično in nam omogočijo prekrasen videz!

Z novo kolekcijo Deichmann pod sloganom Kamorkoli greš, bomo jesen pričakale v najbolj udobnih modelih, ne glede na to, ali se bomo odločile za priljubljene gležnjarje, nizke škornje, modne supergice ali stilsko dovršene loaferke z enkratnimi dodatki, ki bodo naše jesenske stajlinge spremenili v neustavljivo privlačne.

Debelejši podplati: jesen v grunge stilu

Ta stil je kot nalašč za hladnejše dni. Če se boste odločile za čevlje ali škornje z debelejšim podplatom, vsekakor ne morete zgrešiti. Pridobile boste nekaj centimetrov višine, vašemu stajlingu pa bo ta obutev prinesla malce uporniškega, grunge pridiha. Letos so debelejši podplati skoraj obvezni dodatek vsakih gležnjarjev in škornjev, pridružile so se pa tudi loaferke – za udoben, stabilen in neskončno stilsko dovršeni korak! Izbirate lahko med veliko modeli nevtralnih barv, ki jih boste zlahka kombinirale s svojim izbranim stilom.

Vedno priljubljene superge: kosi, ki ne smejo manjkati v vaši omari

Že dolgo se glamur in superge ne izključujejo več, zlasti priljubljena in opazna je kombinacija bele, črne ali bež barve z bleščečimi kristali, bleščicami ali bunkicami. Si želite tudi malo romantičnega, nežnejšega pridiha? Preizkusite ljubko kombinacijo popolnoma belih superg s kovinsko rožnatimi odtenki. S trendi supergami modnega retro in uličnega videza boste zagotovo privabljali poglede, poleg tega pa enobarvnim oblačilom dajejo harmoničen zaključek, večbarvnim pa ekstravaganten pridih.

Torbice za vsako priložnost v nevtralnih barvah in klasičnem stilu

Eleganca in funkcionalnost je združena tudi v Deichmannovi kolekciji torbic za jesen in zimo. Priljubljene jesenske barve, kot je črna, bež in rjavkasti odtenki, so obogatene z različnimi odtenki jagodičevja. Črni stili, zakovice in verige bodo dodale pridih punka, kar ustvarja idealno protiutež robustnim škornjem in zaokrožuje odličen stajling.

Ste ljubiteljice monogram torbic z logotipom blagovnih znamk? Naj to sezono zagotovo ne manjkajo v vaši omari, med dodatki pa bodo pravi zimski videz pričarali takšni iz umetnega krzna ali prijetno mehke tkanine v jesenskih odtenkih, kot so bež, rumena ali konjak.

Iščete še več navdiha, kako bi najbolje kombinirale svoje stajlinge z izbranim parom obutve iz nove jesenske kolekcije Deichmann? Naj vas navduši izbira modnih vplivnic Nike Krmec, Zale Zagoričnik, Zale Iskra in Katarine Mljač, ki skupaj z izjemno Lili Čadež blestijo v svoji podobi. Kateri čevlji so vam pisani na kožo?

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.