Sladki kot bonbon: To so najlepši modeli obutve za letošnjo pomlad

Zdi se da kar ne moremo pričakati pomladi. Zima je bila dolga in mi enostavno že močno hrepenimo po soncu, zelenih krošnjah in povratku energije. Če imate tudi vi zime čez glavo, vas lahko takoj razveselimo, saj so prvi glasniki pomladi že tu! Mi smo jih prepoznali v novi Deichmannovi kolekciji z nazivom „Barvito življenje – Colorful life“, v kateri smo našli modele obutve in modnih dodatkov, v katerih želimo preživeti prav vsak pomladni dan!

Športni modeli v nepozabnih barvah

Kadarkoli zavijemo v Deichmann, nas noge kar same nesejo v smeri športne obutve. Razlog je jasen – Deichmann že leta nudi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, kadar razmišljamo o trendni in hkrati udobni športni obutvi.

S prihodom nove kolekcije smo našli veliko število modelov v barvah, ki se jim ne boste mogli upreti in s tem smo več kot zadovoljni, saj Deichmannova ponudba športnih modnih dodatkov enostavno nikoli ne razočara. Preverite modele, ki smo jih izbrali za vas v zeleni, modri in popolnem odtenku ciklame.

Čevlji, zaradi katerih bo pohitela tudi pomlad!

V Deichmannu smo poleg športnih modelov obutve našli tudi elegantne čevlje, ki se jim ne boste mogli upreti. Zdi se, da je ponudba zabavnih petk in čevljev z ravno peto na policah Deichmanna vsako leto širša. Letošnja kolekcija ponuja večji izbor kot kadarkoli prej, mi smo pa iskreno navdušeni nad tem, kar smo našli.

Ko želimo poiskati popolne petke, v novi kolekciji prevladujejo trendni modeli, ki jih enako obožujejo ženske, ki rade sledijo trendom kot tudi tiste, ki prisegajo na klasiko. Razlog se skriva v tem, da so klasični modeli čevljev obogateni z najbolj zabavnimi barvami sezone, prav tako pa lahko izbirate med številnimi različnimi materiali, kot na primer vinil, lakirana površina ali usnje s holografskim vzorcem, kombinacijami med njimi in z dodatki sijajnih kamenčkov.

Če pa imamo raje čevlje z ravnim podplatom, je na zadovoljstvo mnogih ljubiteljic ponovno v ospredju trend loaferk. Črni in bež modeli so bili pravšnji za umirjeno jesen, sedaj pa so na vrsto prišle monokromatske loaferke v modrih in rožnatih odtenkih, v katere se boste zaljubile v prvem trenutku.

Barvito življenje – Colorful life – navdih za pomlad, polno dogodivščin

Nova kolekcija Deichmann Barvito življenje – Colorful life slavi življenje in energijo, ki nam s povratkom pomladi ponovno vstopa v življenja. Poiščite svoj navdih in energijo pomladi in odkrijte raznolike možnosti kombinacij živahnih modelov obutve v barvah iz Deichmanna.