Silvestrovanje doma – kaj obleči? 5 idej za kraljice stila

Morda še vedno ni popolnoma jasno, kakšno bo letošnje novoletno praznovanje, toda nekaj drži: zabavi se ne smemo odpovedati. Tudi praznovanje doma – v dvoje ali na FaceTime partiju – je lahko nora zabava dolgo v noč.

Mi vidimo samo prednosti in priložnost za popoln glam up. Zdaj je priložnost za gole noge in ramena ter najvišje možne petke, saj ne bo prezebanja ali bolečih nog. Prinašamo vam 5 stilskih idej, ki vas bodo navdihnile. Katera nosi tvoje ime?

Klasika nikoli ne spi

Romantične duše, ki bodo novo leto pričakale v objemu svojega najdražjega, bodo najbolje videti v črni oblekici, ki komaj čaka, da pokuka iz omare. K črni obleki odlično pristajajo črni klasični salonarji s paščkom. Ličenju, nakitu ali kosu oblačila pa pogumno dodaj malce bleščic. K takšnemu slogu se imenitno podajo valoviti lasje ali klasični veliki kodri. Opomnik: ob polnoči poljubi svoje najdražje in ljubezen bo trajala vse leto.

 

Ultra moderno in kul

Čez leto morda ni bilo dovolj priložnosti, da bi pokazala svojo glamurozno in trendovsko stran, je pa zato silvestrovanje pravi čas za to. Bleščeč črni suknjič, žametne hlače s širokimi hlačnicami in rdeči salonarji pošiljajo nedvoumno sporočilo – čas je za glam party. Takšni kombinaciji najbolj ustrezata ličenje s poudarjenimi ustnicami in visok čop. Opomnik: ne pozabi obleči rdečega spodnjega perila za veliko ljubezni v naslednjem letu.

 

Visoki škornji, mini krilo

To ni pravilo, temveč modna zapoved! Črna usnjena jakna, mini krilo z bleščicami, škornji čez koleno in majhna črna torbica so glamurozna in elegantna kombinacija. Ta kombinacija ti navidezno podaljša noge. Če želiš doseči vav učinek, s takšnim stajlingom zagotovo ne boš zgrešila. Izberi pa takšen make up, ki bo poudaril tvoje oči. Opomnik: obleci nekaj novega in v novem letu boš dobila več novih oblačil.

Za kraljice plesnega parketa

Morda zabava in praznovanje ne bosta takšna kot prejšnja leta, vendar to ne pomeni, da se moramo odpovedati plesu. Idealen predlog za ljubiteljice dobrega plesa je lahka in plapolajoča obleka v kombinaciji z gležnjarji s stabilno peto. Naj te nič ne ovira, da bi v novo leto vstopila z veliko pozitivne energije. Ta videz dopolni z lahkim in ženstvenim ličenjem ter preprosto pričesko, kot so sproščeni kodri. Opomnik: ob polnoči je treba veselo praznovati in plesati, saj s tem odženemo zle duhove.

 

Brez bleščic in sijaja ne gre

Ko gre za praznovanje novega leta, ni bleščic nikoli dovolj. Črni salonarji s kvadratno peto v kombinaciji s poldolgo obleko z bleščicami so spoj klasičnega in sodobnega. Takšen slog pooseblja sodobno eleganco. Nanesti je treba le še črno maskaro, rdečo šminko, lase pa narahlo naviti navznoter. Opomnik: novega leta ne smeš pričakati s praznim kozarcem, saj bo tako potem tudi vse leto.

 

Srečno in veselo novo leto ti želi Deichmann.