“Prvič v življenju sem bila izžrebana!”

… Takšen vzklik je bilo slišati po nekaj dolgih sekundah tišine po telefonu, ko smo obvestili nagrajenko nagradne igre Deichmann za poletno stilsko preobrazbo.

Ta srečnica je Tanja Čandek iz Muljave. Povedala je, da je le v prvem razredu nekaj dobila na srečelovu, kjer pa so bile tako ali tako vse srečke dobitne. No, vse je enkrat prvič in tudi to, da poleg bonov v vrednosti 160 evrov, ki jih podarja Deichmann, dobiš čisto svojo osebno stilistko. Jasmina Gregurič se je z nami družila že pred kratkim, ko je pomagala izbirati ustrezno obutev in torbice za prvo nagrajenko poletnega stajlinga Katjo Polainer. Tudi tokrat je bilo prizorišče ženskega veselja trgovina Deichmann v CityParku v BTC-ju.

635763531899761544_bor_deichmann_advertorial_btc_city_008

Kot dobro uigran tim

Pregled kosov oblačil, kombiniranje, preoblačenje in poziranje je potekalo, kot da je to povsem vsakdanja praksa. Ali je to ženskam res vgrajeno v gene ali so bili le planeti tako poravnani, ne bo nikoli jasno, dejstvo je, da niti moška prisotnost našega fotografa Bora ni premotila te ženske naveze.

Tanja ima rada športno eleganco

635763536265521597_bor_deichmann_advertorial_btc_city_030

In res ji odlično pristoji tak slog. Dolgonoga Tanja je sloko telo še poudarila z drznimi petkami, v katerih odlično hodi, tako kot pravi model na modni brvi. Zasuk levo, desno in širok zadovoljen nasmeh. Vendar pa ni bila tako suverena pri izbiranju. Pravi, da je neodločna, da je tipična tehtnica po horoskopu. In res je bilo opaziti kar nekaj zagat, kaj bo šlo z njo domov, kateri čevlji, katera torbica … Ko smo končali s fotografiranjem, smo jo pustili zadovoljno in zamišljeno med polnimi policami.