Priložnost, ki je ne smete zamuditi! Vrhunski poletni stili po znižanih cenah!

Deichmann je ponovno pripravil vročo poletno razprodajo! Najbolj zaželeni modeli poletne obutve za vso družino so zdaj na policah trgovin po vsej državi. Raziščite ponudbo in obogatite svojo garderobo pred odhodom na dopust – po najugodnejših, znižanih cenah do -50%!

Če se še niste lotili poletnih nakupov ali pa se preprosto ne morete odločiti, kakšne sandale in lahke poletne čevlje bi nosili to poletje, vas bo veliko znižanje pri Deichmannu res razveselilo. Natikači, sandali, mokasini, loaferke, balerinke in zaprti čevlji – vse to smo našli na policah Deichmanna in to je le del tega, kar vas do 26. julija čaka znižano!

 

Najbolj udobno je v sandalih

Privoščite svojim stopalom oddih in izberite kakovostne in udobne sandale in japonke, ki so letos na voljo v številnih stilih. Idealne za v mesto, za na plažo in celodnevno nošenje bodo sandali in japonke vaša prva izbira pri poletni obutvi. Na znižanih cenah pri Deichmannu boste našli trendi modele, udobne športne sandale in japonke ter elegantne petke za poletne izhode.

Atraktivni športni modeli

Najbolj zanimivi popusti v poletni akciji se nanašajo na modele visokokakovostnih teniških copat svetovno priljubljenih blagovnih znamk, kot so Nike, Adidas, Puma, Fila in drugi. Superge za vse vrste aktivnosti, pa tudi udobni modeli za vsak dan, kot so copati za dvorišča, so pri Deichmannu znižani do 50 %, zato so te trgovine priljubljena destinacija vseh ljubiteljev športne elegance. Če tudi vi iščete nov par kakovostnih superg, ne pozabite do 26. julija obiskati Deichmann in uživajte v pestri izbiri najkakovostnejše športne obutve za vse starosti in spole.

 

 

Več kot čevlji

Ljubitelji modnih dodatkov dobro vedo, da bodo v Deichmannu poleg vrhunske izbire obutve našli tudi moderne, praktične in vsestranske modne dodatke. V poletno akcijo smo vključili tudi torbice, denarnice in nahrbtnike, tako da so med vami čudovite ženske torbice, športni nahrbtniki ter torbe in torbice za okoli pasu idealna izbira za dopust. Modni dodatki pri Deichmannu bodo navdušili ženske, moške in otroke.

 

Deichmann je priljubljena destinacija za nakupovanje športne in trendovske obutve za vso družino, do 26. julija pa lahko tukaj uživate v veliki izbiri obutve po do 50 % znižanih cenah. Obiščite spletno stran Deichmann in raziščite ponudbo!