PREVERITE NAŠ IZBOR OBUTVE, V KATERI BOSTE VZLJUBILE JESEN

Jesen nas je že ujela z malce hladnejšimi dnevi in hitro smo iz omar potegnile toplejše majice, hlače in puloverje, seveda pa tudi toplejšo obutev. Ste že preverile nove trende in poiskale svoj navdih za najlepše kombinacije, ki jih bomo z veseljem nosile to jesen? Zagotovo vam bo ob pogledu na novo kolekcijo obutve, kjer so v ospredju prav gležnjarji in škornji, spomin na toplo poletje v trenutku zbledel in boste komaj čakale, da zablestite v svežem novem stilu.

Preverite naše predloge za jesensko obutev, s katero boste tudi ve nedvomno vzljubile hladnejše dni!

CHIC V BELEM

Kar naenkrat se je pojavil stil, ki mu pravzaprav ne moremo točno določiti izvora. Morda je navdih prišel iz obujanja trendov sedemdesetih in osemdesetih let, ali pa subkulture grunge stila, ki je tako priljubljen zadnje sezone. Eno je gotovo – bela je postala kraljica modnega stila te jeseni. Kdo bi si mislil, da se jo da tako uspešno kombinirati praktično z vsem in da hkrati nosi s seboj sporočilo edinstvenosti, nežnosti in odločnosti obenem.

Se vam je zdelo, da se bele ne nosi jeseni in pozimi? Razmislite ponovno, kajti bela in odtenki, kot so bež, peščena in umazano bela so osvojili ulice. V letošnji jesenski kolekciji tako lahko izbirate med številnimi različnimi modeli: beli škornji z debelejšim podplatom, bež odtenek z vezalkami, chelsea stil belega škornja ali mogoče takšni z bleščečim odsevom, … raznolikost vam bo omogočila neskončno modnih kombinacij in zares krasen stajling s piko na i.

PRILJUBLJENI IN NEMINLJIVI CHELSEA STIL

Priljubljeni chelsea stil bo zagotovo preplavil jesensko obarvane ulice, saj sodi med modne zapovedi te jeseni. Tako je, ponovno se vrača, tokrat v najbolj bleščeči in krasni izvedbi! Minimalistični dodatki ob strani ali na podplatu vas bodo prepričali, da ga vključite v svoj vsakdanji stajling, prav tako pa se bo odlično obnesel pri bolj elegantnih večernih kombinacijah.

Izberite sijajni klasični slog brez posebnih dodatkov v beli ali črni barvi, ali pa se odločite za modele, ki so še posebej poudarjeni z miniaturnimi zaponkami, okrasnimi elementi na vrhu in ob robu, ali pa z okrasno zadrgo v srebrnih, zlatih ali kovinskih odtenkih.

OXFORDKE: IZBOR ZA VSAKO PRILOŽNOST

Kolekcija “Kamorkoli greš” prihaja z navdihom udobja in praktičnosti izbrane obutve, in prav takšni so čevlji v priljubljenem oxford stilu.

Za v šolo ali na predavanja, za vsakdanjik v pisarni, ali pa popoldanske opravke – oxfordke so prava izbira ne glede na priložnost. Prepričala vas bo njihova vsestranskost, v letošnji sezoni pa prihajajo v najrazličnejših jesenskih – zemeljskih odtenkih, pa tudi v izvedbi z debelejšim podplatom ter minimalističnimi dodatki ob strani. Omogočajo neskončno število kombinacij, saj gredo odlično na hlače ali krilo, obleko, kostim ali bolj športni videz, poleg tega pa so tudi izjemno udobne in v njih zlahka preživiš cel dan kot na oblačku.

MODNE TORBICE – PIKA NA I VSAKEGA STILA

Torbica idealno zaokroži stajling ali ga, če jo izberemo premišljeno, celo poudari. Jeseni bomo nosile torbice v nevtralnih barvah in z različnimi modnimi dodatki, kot so kovinske kroglice, barviti šivi ali verige. Na voljo je tudi precej odtenkov v toplejših tonih in zemeljskih odtenkih, kot so rjava, topla rdeča, temno oranžna za vse ljubiteljice barv.

In saj veste, kaj ženske rade pravimo … vedno se najde prostor za novo torbico!

Razvajajte se torej s čudovito kolekcijo Deichmannovih torbic po zelo ugodnih cenah in si izberite tisto, ki bo obarvala vašo jesen!

 

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.