PREDSTAVLJAMO VAM NAJLEPŠE MODNE TRENDE ZA TOPLEJŠE MESECE

Ste pripravljeni, da zasijete v najnovejših trendih te pomladi in poletja? Mi vam jih predstavljamo v nadaljevanju, vas pa vabimo, da se pridružite slovenskim modnim navdušenkam in si ogledate prav posebno predstavitev, ki je nastala pod kreativno žilico izjemne Lili Čadež.

 

#1 Nežna eleganca

Nova kolekcija v ospredje postavlja romantične nežne barve, nevsiljive pastele in naravne poudarke ter tudi sijočo belo. Naravni odtenki so elegantni, a hkrati dovolj lahkotni in sproščeni, da jih lahko nosite tako v službi kot v prostem času. K poslovnemu kostimu si tako nadenite prekrasne salonarje z udobno blok peto, popoldne pa smuknite v večne balerinke ali loaferke, ki bodo dodale piko na i kavbojkam in preprosti beli srajci.

# 2 Eksplozija barv

Obožujete močne barve? Brez skrbi, tudi mi se strinjamo, da poleti ne gre brez eksplozije barv, zato so na voljo tudi drznejši odtenki, kot so rdeča, rumena in rožnata. Ne spreglejte šik “slingback” salonarjev v ženstveni fuksiji, loaferk v ognjeviti oranžni ali pa si nadenite prelepe sandale, ki so na voljo v številni krasnih odtenkih.

#3 Modno za popolno poletje

Brezčasne, praktične in udobne … Vse to so priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg “White love”, športni čevlji pa postajajo vse manj okorni – masivni podplat se namreč počasi seli k lahkotnim sandalom. Ti so na voljo v vsestranskih različicah vse od nizkih do takih s polno peto, natikačev in japonk, ki so letos še lepši z dodatkom brošk in kristalov, pletenin, školjk in batik potiska.

#4 Brez torbic ne gre

Tudi torbice so odete v sveže naravne odtenke ter so na voljo v različicah za vsak okus. Za vsakdanje opravke in zaposlene dame bo popolna velika “shopper” torba, modne gospodične boste drobne malenkosti spravile v ljubko malo torbico, ljubiteljice trendi športnega sloga pa nikakor ne spreglejte velikih torb v drznih barvah z igrivimi detajli.

# Recite DA! udobju

V Deichmannu smo letos pripravili nekaj resnično posebnega za vse bodoče neveste. Pričakuje vas premierna poročna kolekcija, ki jo zaznamujejo srčkani detajli, v njej pa boste našli romantične salonarje za sprehod do oltarja, prelepe sandale za sproščen obred in udobne superge za ples pod zvezdami.

Obiščite nas in se odenite v sveže modne kose, s katerimi bosta pomlad in poletje resnično sijajna!