ODLIČNA IDEJA ZA PRAZNIČNO PRESENEČENJE, KI BO NAVDUŠILO VSAKOGAR

Bliža se vrhunec prazničnih dni, zato se sedaj pravi čas, da zase in svoje najdražje kupite zadnja presenečenja za pod smrečico, s katerimi se boste razvajali še dolgo v novo leto. Tokratni navdih prihaja naravnost iz najnovejše kolekcije Deichmann, kjer boste v bogati ponudbi našli nekaj za vsakogar.

Za aktivna dekleta bo odlična izbira modni nahrbtnikv, ki je zelo praktičen in bo obdarovanko spremljal na vsakem koraku, posebno trendi pa so taki iz plišastega materiala. Zgrešili ne boste niti s čudovito malo črno torbico, ki bo osvojila tako ljubiteljice umirjene elegance kot rokovske modne princese. Za ljubiteljice posebnih modnih spremljevalk pa je kot nalašč bela torbica z ljubkim rdečim dodatkom.

Krasna izbira so tudi vedno uporabno copati, saj so na voljo v številnih ljubkih različicah, v katerih bo sproščen večer doma ob skodelici čaja še prijetnejši – ti čarobni samorogi so prav prikupni, kajne?

Ste morda že izbrali darilo za vašega partnerja ali očeta? Te je včasih nekoliko težje presenetiti, a ga boste gotovo navdušili z robustnimi gležnjarji ali elegantno moško denarnico!

Ne pozabiti nase – s čudoviti salonarji v metalik barvi boste naravnost sijali, vaš samozavesten nasmeh pa bo očaral prav vsakogar! Mi obožujemo te v srebrni barvi, saj bodo prefinjeno dopolnili tisto obleko, ki jo hranite za posebno priložnost. Če prisegate na športni slog, pa se razvajajte z urbanimi termo gležnjarji, ki bodo postali vaši najljubši spremljevalci na dolgih zimskih sprehodih. Ljubiteljicam superg pa bo oko zastalo pri tem nekoliko bolj sproščenem modelu z zlatimi detajli.

 

Deichmann Slovenija vam želi mirne in prijetne praznične dni!