Odkrijte, kje se skrivajo vroči modeli najlepših sandal za to poletje!

Da bi bila kar najbolj pripravljena na vroče poletne dni, vsaka dama dobro ve, kako pomemben je izbor dobre poletne obutve v omari in kakor je za to obdobje značilno, bodo med najbolj iskanimi prav sandale. To sezono nas čisto navdušujejo kolekcije, ki prihajajo na poličke trgovin, zlasti pa nas je prevzela ponudba v trgovinah Deichmann, kjer imajo vodilno vlogo prav modeli sandal s petkami, ki se jim ne moremo upreti, sandale z ravnimi petami, ki jih najdemo v najrazličnejših barvah, stilih in variantah za vse možne priložnosti.

Nova kolekcija poletnih sandal vas bo očarala in jasno je, da bo čisto vsaka lahko našla nekaj zase prav v Deichmannu.

 

Vsakodnevno udobje

Prvi trend, ki ga z navdušenjem pozdravljamo in bo vladal to sezono, so ravne sandale v izobilju živahnih barv. Te sandale so še prav posebej atraktivne in iskane, saj vam omogočajo igranje s stili, izogibanje monotoniji vsakdana, pri tem pa se bodo vsekakor odlično vključile v vaš edinstveni stajling. Bodite drzne in preizkusite nove kombinacije barv in s tem izrazite svoj ustvarjalni duh na najboljši način.

V Deichmannu boste z lahkoto našle ravne sandale v barvah, ki kar izžarevajo poletje, zagorelo kožo in vesele poletne kombinacije. Oranžna, magenta, zelena in vsi odtenki neonskih barv – ravne sandale iz Deichmanna bodo to poletje prav nepogrešljive!

 

Petke za dolge poletne dni in noči

Kolekcija Deichmannovih sandal ponuja zares širok izbor različnih stilov in kombinacij. Če si poletja enostavno ne znate zamisliti z ravno obutvijo, potem bo to odlična novica za vas! Deichmann to sezono razveseljuje z bogato ponudbo čudovitih sandal s petkami, ki vas bodo navdušile in zvesto spremljale ob vsaki priliki. V vse bolj priljubljenem trendu širših, blok petk, boste v takšnih sandalih brez problema in udobno preživele čisto cel dan.

Izbirate lahko med minimalističnimi modeli z elegantnimi, tankimi paščki, ali pa se odločite za bolj vpadljive sandale z okrasjem in zaponkami oziroma sandale s platformo v bodisi nevtralnih barvah bodisi celotni mavrici živahnejših barv. Ne glede na to, kateri stil vam najbolj ustreza, boste v novi Deichmannovi kolekciji našle popoln par, ki bo poudaril vašo individualnost in izpopolnil vsak poletni stajling.

Kombinirajte svoje sandale s petkami s torbico v kontrastni barvi za bolj dramatičen učinek ali z nevtralnimi toni za bolj elegantni videz. Ne pozabite dodati nekaj obveznih modnih kosov, kot so privlačni uhani v prilegajoči se barvi, ogrlica, zapestnica ali barvit pas, da bo poletni stil še bolj dovršen.

Ne glede na to, ali se boste odločile za ravne sandale ali pa visoke petke – Deichmann je za vas pripravil popolne modele za poletje, polno stila.

Raziščite celotno ponudbo na uradni spletni strani in vabljeni v najbližjo trgovino Deichmann po svoj nov par priljubljenih sandal.