ODENITE SE V BARVO LJUBEZNI

Bliža se praznik vseh zaljubljenih, ki bo minil v znamenju naklonjenosti, drobnih pozornosti, velikih presenečenj, seveda pa ne bo šlo brez rdeče, barve ljubezni. Ta čudovita barva je priljubljena po vsem svetu, saj predstavlja strast in lepoto, hkrati pa lahko z rdečim odtenkom garderobo ravno prav začinite. 

Za dame, ki želijo izstopati, bodo krasna izbira škornji s peto čez kolena ali gležnjarji s peto in ljubkimi detajli, ki popestrijo še tako vsakdanji stajling. Mi jih obožujemo v kombinaciji z usnjenimi pajkicami, daljšim puloverjem in toplim plaščem, za posebne priložnosti, kot je valentinovo, pa bodo videti nadvse očarljivi skupaj s prefinjeno obleko ali krilom. Če prisegate na klasiko, tokrat posezite po šik rdečih salonarjih, ki so izjemno zapeljivi, a hkrati elegantni. Naj vam namignemo, da bodo popestrili tudi poslovni kostim in poskrbeli za samozavesten korak. 

Boste valentinovo preživeli aktivno? Potem ne spreglejte rdečih superg ali balerink, ki so v zadnjih letih postale neprecenljiv modni kos. Skupaj s kavbojkami in toplim puloverjem boste videti nadvse ljubko! Nepozaben vtis boste pustile tudi v urbanih rdečih gležnjarjih, ki letošnjo sezono navdušujejo ljubiteljice rokovskega sloga.

Si morda za želite novo torbico? Privoščite si tole lepotico v beli barvi s prisrčnimi detajli ali trendovsko malo torbico v vinsko rdečem odtenku, morda pa vas bo osvojila elegantna denarnica

Naj bo valentinovo zaljubljeno!

 

PS: Fantje, z rdečimi čevlji, torbico ali šopkom vrtnic ne boste zgrešili! 😉