Nova Deichmannova nagradna igra!

Za vas smo pripravili novo nagradno igro! V sodelovanju z Anjo in Lady vam ponujamo enkratno priliko, da štejete korake! Preberite si več tu.

Ali ste vedeli – hoja močno pripomore k boljšemu počutju in izboljšanju zdravja.

Hoja je za človeka naravno gibanje, ki od vseh oblik rekreacije najbolj pripomore k zdravju in dobremu počutju. Vsak korak, ki ga naredimo, zmanjša tveganje za nastanek kroničnih bolezni, debelosti, depresije, s hojo ohranjamo mišično maso, vzdržujemo kostno gostoto, pešačenje pospešuje presnovo, zavira procese staranja ter izboljšuje ravnotežje in držo. Redno posvečanje hoji vpliva na splošno počutje, izboljšuje spanec in razpoloženje ter povečuje delovno storilnost.

Pri tem pa sploh ni treba, da hodite le na dolge razdalje, saj šteje vsak korak!  Dovolj je, da greste vsak dan na kratek sprehod, izberete stopnice namesto dvigala ali k sodelavki v sosednji pisarni stopite peš, namesto da jo pokličete po telefonu.

Kako se prijaviti?

Če želite sodelovati v naši akciji, se lahko prijavite na e-naslov: stejemokorake@media24.si.

Prijavnico nam lahko pošljite tudi po pošti na naslov: revija Anja/Lady, s pripisom Štejemo korake z Deichmannom, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče.