Nazaj v šolo s stilom v najbolj iskanih znamkah športnih copat!

Čeprav je poletje še vedno v polnem razmahu, se šolarji in njihovi starši veselijo povratka v šolske klopi. Najlepše obdobje v življenju ponuja priliko za učenje, druženje in odkrivanje sveta, pa tudi za razvijanje svojega lastnega stila in načina izražanja. Ne zamudite torej enkratne priložnosti in izkoristite popuste na vodilne blagovne znamke športnih in modnih superg v Deichmannu, ki trajajo vse do 4.9.2021. Naj bo vstop v novo šolsko leto v stilu in najbolj udobnih športnih copatah.

V šolo s čisto svojim stilom!

Osvežite svojo garderobo z najbolj priljubljenimi modeli športnih copat svetovno znanih znamk adidas, Fila, Skechers, Puma, … sedaj tudi do 30% ceneje!

Udobnost in kvaliteta sta na prvem mestu, poleg tega pa je šolarjem pri izboru popolnih superg za prehodno jesensko obdobje važna tudi modna oblika ter zdržljivost. Prav zato so znamke adidas, Puma in Nike prvi izbor mnogih šolarjev ter njihovih staršev, če izbirajo obutev za vsakodnevno uporabo. Klasične bele, pa tudi superge z nekaj barvnimi odtenki zagotavljajo, da se bo izbrana obutev odlično ujemala z različnimi kombinacijami, njihova kvaliteta pa bo poskrbela tudi za udobje pri vsakodnevnih aktivnostih.

Ko pričnemo s treningi in obveznostmi …

Jeseni se pričnejo tudi najrazličnejše obveznosti in dejavnosti izven rednega pouka, zato šolarji iščejo dobro in udobno športno obutev. Deichmannova ponudba v okviru kolekcije »nazaj v šolo« prinaša najmodernejše superge za šport in vse aktivne prostočasne dejavnosti. Superge v najrazličnejših barvnih odtenkih in širok izbor obutve za deklice in dečke vseh starosti so sedaj na voljo po posebej znižanih cenah.

Vse kar potrebujete na enem mestu

Poleg obutve lahko v Deichmannu najdete tudi velik izbor nahrbtnikov za šolo ali vsakodnevne aktivnosti, pa tudi športne torbe s priljubljenimi motivi po znižanih cenah. Tačke na patrulji in ostali junaki risanih serij čakajo na vas!
Akcijske cene izbranih artiklov poiščite v vseh Deichmannovih trgovinah vse do 4.9.2021. Preverite celotni izbor na spletni strani https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/backtoschool.cat

Se vidimo v Deichmannu.