Navduši v barvah: Nova kolekcija Rita Ora za Deichmann

Deichmann in britanska glasbena zvezdnica Rita Ora ponovno združila moči!

Rita Ora, ambasadorka znamke Deichmann, ostaja obraz prihajajoče kolekcije za pomlad in poletje 2020. Druga kolekcija »Rita Ora za DEICHMANN« je z geslom »Navduši v barvah« zasnovana za tiste, ki radi izstopajo in pokažejo svoj pravi obraz. Vsi, ki komaj čakajo na modni navdih letošnjega leta, bodo novo kolekcijo uzrli na prodajnih policah poslovalnic Deichmann čim bodo trenutne razmere z epidemijo Covid-19 to dopuščale.

Deichmann, največji prodajalec čevljev v Evropi, tudi v letošnjem letu nadaljuje uspešno sodelovanje z britansko pop zvezdnico Rita Oro, ki je s svojo kreativnostjo in edinstveno stilsko zavestjo zaznamovala lanskoletno jesensko-zimsko kolekcijo. Tokrat je ambasadorka blagovne znamke Deichmann Rita Ora posegla še dlje in oblikovala kolekcijo čevljev, ki svojo moč črpa pod geslom »Navduši v barvah«. Prihajajoča kolekcija se ponaša z intenzivnimi barvami, ki slavijo življenjsko energijo, drznimi in ekstravagantnimi stili ter najrazličnejšimi detajli, ki narekujejo trende. Rita nam sporoča: »Imej se rada. Izstopaj in pokaži svetu svoj pravi obraz.«

V pomladno-poletni kolekciji Deichmann bodo modni odtis puščale robustne superge, čevlji kovinskega videza, glamurozni čevlji z visoko peto, sandali s polno peto in modeli z jermenčki. Ljubiteljice enostavnejših kombinacij bodo posegale po supergah z izrazitim podplatom, barvnimi poudarki in kovinskimi elementi, ki bodo odlično dopolnile športni videz. Tistim, ki eleganco postavljajo na prvo mesto tudi poleti, pa Deichmann prepušča izbiro modnega kosa te sezone – salonarjev z odprto peto ali loaferk v krokodiljem vzorcu. »Nadaljevanje sodelovanja s podjetjem Deichmann me navdušuje,« pravi Rita Ora. »Ob oblikovanju prekrasne barvite kolekcije, ki te spodbuja, da se postaviš zase in svetu pogumno pokažeš svoj pravi obraz, sem neizmerno uživala.« Kolekcijo dopolnjujejo tudi sandali brez pete v bleščečih se odtenkih, sandali s polno peto in polnim podplatom, vpadljive glamurozne pete, lakasti salonarji in salonarji v živalskih vzorci, piko na i pa dodajajo modeli z jermenčki v romantičnih pastelnih barvah.

»Čudovito je, da imamo v tej sezoni ponovno ob strani stilsko ikono Rito Oro, ki ima edinstven občutek za modo,« je ob nadaljevanju skupnega sodelovanja poudaril Heinrich Deichmann. Nova kolekcija »Rita Ora za DEICHMANN« združuje 35 ženskih modelov, njihova cena pa se giblje med 24,99 in 44,99 evrov.

Kolekcijo Rita Ora za Deichmann si lahko pogledate na naših spletnih straneh.

O ponovnem odprtju poslovalnic Deichmann, ki so trenutno zaprte zaradi vladne odredbe in ukrepov za zmanjševanje razsežnosti epidemije Covid-19, vas bomo obvestili na družbenih omrežjih Deichmann (FB Deichmann Slovenija) in spletni strani www.deichmann.si.