Nagrajenke prvega kroga nagradnega natečaja Zgodbe tvojih čevljev

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim prvega kroga, ki ste nam pridno pisali zgodbe in pošiljali prekrasne fotografije vaših čevljev, ki nosijo svoje zgodbe.

Ena izmed zgodbic, ki se nam je še posebej vtisnila v spomin, je zelo romantična, ki se bo v srce usedla vsaki ženski. Takole nam je napisala Anja:

Po “sprehodu” v vaši trgovini sem jih opazila in v trenutku so mi bili všeč. Nekaj minut sem jih gledala in ugotavljala ali jih vzamem… Z menoj pa je bil moj partner, ki me je prepričal, da imam v omari že preveč čevljev. In to je mogoče res. Ampak ženska obsedenost s čevlji je najbrž vedno uganka… Torej odšla sem brez njih. Nekaj dni kasneje pa pridem domov in odprem omaro – v njej pa ti čevlji… Partner jih je šel nazaj iskat in me presenetil.

 

Izmed vseh, ki ste se pohvalile s svojimi zgodbicami, in jim pridale tudi fotografije vaših čevljev, so nas najbolj navdušile naslednje srečne nagrajenke:

  • Špela Kumer
  • Urška Mulej
  • Mojca Stopar
  • Anja Nograšek
  • Lejla Gorič

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo! Nagradili jih bomo z Deichmann bonom v vrednosti 20€, ki ga bodo lahko izkoristile za svoja predpoletna razvajanja v Deichmannovih poslovalnicah.

Vsa navodila glede prevzema nagrad lahko pričakujete preko e-pošte.

 

Vse ostale vabimo, da sodelujete v naslednjem krogu našega nagradnega natečaja. Delite z nami vašo zgodbo čevljev in mogoče bomo prav nad vašo zgodbo še posebej navdušeni in jo bomo nagradili! Nagradni natečaj poteka tu: https://www.obozujemocevlje.si/nagradne-igre/zgodbe-cevljev/