Nagrajenke 3. kroga nagradnega natečaja Zgodbe tvojih čevljev

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim v tretjem in zadnjem krogu, ki ste nam pridno pisali zgodbe in pošiljali prekrasne fotografije vaših čevljev, ki nosijo svoje zgodbe.

Ena izmed zgodbic, ki se nam je še posebej vtisnila v spomin, govori o barvi čevljev, ki je popolnoma vznemirila mladega petelina. Takole nam je napisala Martina:

Rdeče čevlje sem dobila od prijatelice Jerneje. Ponudila jih je če jih želim imeti, ker jih ona ne bo več nosila in sem jih z veseljim vzela. Na srečo so mi bili prav. A s čevlji sem se nekega sobotnega popoldneva z mamo odpravila k noni na obisk in ko sva se vračali proti avtu, nekdo ni bil vesel mojih rdečih čevljev. Mama mi je dala ključ od avta, da grem naprej v avto, v roki pa sem držala jajca in bonboniero, ki mi jo je nona dala za rojstni dan. V bližini pa na preži nihče drug kot petelin. Samo ga jaz nisem opazila, ko se je zapodil vame, nakar je mama za mojim hrbtom zakričala proti njemu, jaz pa sem od samega strahu vrgla jajca in bonboniero v zrak. Mama je zakričala, če ne bi me petelin napadel in to samo zato, ker sem nosila rdeče čevlje, on pa na žalost ni maral rdeče barve. Na koncu sva pa obe z mamo padli v velik smeh do solz in dokončno sem spoznala, da petelin ne mara rdeče barve.

 

Izmed vseh, ki ste se pohvalile s svojimi zgodbicami, in jim pridale tudi fotografije vaših čevljev, so nas najbolj navdušile naslednje srečne nagrajenke:

  • Alenka Mulej
  • Špela Kramar
  • Mojca Čušin
  • Irena Čušin Benko
  • Martina Čajko
  • Andreja Moltara
  • Andreja Breskon

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo! Nagradili jih bomo z Deichmann bonom v vrednosti 20€, ki ga bodo lahko izkoristile za svoja predpoletna razvajanja v Deichmannovih poslovalnicah.

Vsa navodila glede prevzema nagrad lahko pričakujete preko e-pošte.

 

Vse ostale vabimo, da nas spremljate in sodelujete, saj pripravljamo lepa presenečenja. Vse nagradne natečaje lahko poiščete na www.obozujemocevlje.si.