Nagrajenke 2. kroga nagradnega natečaja Zgodbe tvojih čevljev

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim v drugem krogu, ki ste nam pridno pisali zgodbe in pošiljali prekrasne fotografije vaših čevljev, ki nosijo svoje zgodbe.

Ena izmed zgodbic, ki se nam je še posebej vtisnila v spomin, govori o tem, da se petke lahko usedejo v srce tudi človeku, ki sicer ni za petke. Takole nam je napisala Anja:

Sem tip človeka, ki večinoma nosi “teniske”. To pa so moji prvi čevlji s peto, ki sem si jih kupila za maturanca. Ker nisem še nikoli tako “visoko hodila”, sem tudi zelo nizko padla. K sreči ne med plesom. Prisegla sem, da nikoli več ne obujem pet in ker se zarečenega kruha največ poje sem jih na študentskem plesu, ker nisem imela drugih primernih čevljev, še enkrat obula. Tokrat me niso razočarali in sedaj sva si s peto že skoraj na ti. Se vidi, da so že precej “zdelani”. 🙂

 

Izmed vseh, ki ste se pohvalile s svojimi zgodbicami, in jim pridale tudi fotografije vaših čevljev, so nas najbolj navdušile naslednje srečne nagrajenke:

  • Anja Matoh
  • Saša Stopar
  • Helena Košec

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo! Nagradili jih bomo z Deichmann bonom v vrednosti 20€, ki ga bodo lahko izkoristile za svoja predpoletna razvajanja v Deichmannovih poslovalnicah.

Vsa navodila glede prevzema nagrad lahko pričakujete preko e-pošte.

 

Vse ostale vabimo, da sodelujete v naslednjem krogu našega nagradnega natečaja. Delite z nami vašo zgodbo čevljev in mogoče bomo prav nad vašo zgodbo še posebej navdušeni in jo bomo nagradili! Nagradni natečaj poteka tu: https://www.obozujemocevlje.si/nagradne-igre/zgodbe-cevljev/