Modni pomladni trendi lahkotnih barv in minimalističnih dodatkov vladajo novi kolekciji Deichmann

To pomlad bodo kraljevale lahkotne, nežne, naravne barve s pridihom elegance in ženstvenosti. Prevladovale bodo pastelne barve z domiselnimi dodatki in poudarki, posebno pozornost bomo pa pritegnile z razkošnimi močnejšimi in svetlejšimi barvami, ki bodo odlično dopolnile našo garderobo. 

Nič manj vroče ne bodo priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg z minimalističnimi dodatki na peti in podplatu. Vračajo se priljubljene balerinke in večne loaferke, na voljo pa bodo tudi lahkotne sandale v vsestranskih različicah z domiselnimi dodatki ter ljubkimi paščki okoli gležnja. 

Elegantne sandale s peto in salonarji prinašajo klasično eleganco in navdih za vsakodnevni stil, ne glede na to, ali se podajate na delovno mesto, na sprehod s prijateljico, romantični zmenek ali pa preprosto po nakupih. Stil, ki nikoli ne mine, bo letos zaznamovan z blok peto in okroglimi konicami.

BELE SUPERGE Z MINIMALISTIČNIMI DODATKI

Majhni igrivi detajli, kot so barvni poudarki na peti ali podplatu, prinašajo svež pridih vašemu slogu z večno klasiko – belimi supergami. Letos v različici s tanjšim podplatom in pridihom lahkotnosti!

NEMINLJIVI ŠPORTNI SLOG

Modni lahkotni čevlji v športnem slogu, v najrazličnejših barvah, ki v rdeči pridejo še posebej do izraza. Zvesti spremljevalci na vseh vaših poteh vas ne bodo razočarali s svojo udobnostjo in igrivostjo!

MODNI UTRIP SRCA 

Super ženstveno in zapeljivo, popolno za vsakodnevne opravke ali za posebne priložnosti. Klasična črna barva se poda vsakršni kombinaciji, v kombinaciji z modno blok peto bodo postali nepogrešljivi kos vaše garderobe.

ZAPELJIVE IN OČARLJIVE

Izberite igrive in elegantne sandale v pastelnih barvah, ki vam bodo vzbujale posebne, prijetne občutke, hkrati pa pričarale pridih romantike.

Najnovejša modna kolekcija pomlad/poletje je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po Sloveniji. 

Več informacij poiščite na www.deichmann.com.