Modne torbice jeseni 2015

Ker je z modno torbico vsak jesenski videz /stajling lepši

Modni dodatki so zagotovo lahko tisti kosi, ki dodajo našemu stajlingu piko na »i« in tako ustvarijo zares moden in šik videz. Jesen je na modno sceno prinesla tudi nove trende torbic, ki jih napovedujejo najbolj priznane blagovne znamke. Burberry Prorsum je v svojo kolekcijo vključil nadvse popularne resice, znamka Loewe je predstavila malo usnjeno sestavljanko, Chloe Drew Bag pa zagotovo velja za enega »it« kosov te jeseni, saj jo nosijo prav vse najvplivnejše modne navdušenke. Ker pa velika večina kosov priznanih modnih oblikovalcev ni cenovno dostopnih, se velja na lov za torbico te jeseni podati tudi po finančno dostopnejših trgovinah, kjer boste brez težav našli nadvse modne in navdušujoče »dizajnersko navdihnjene« modne dodatke. Za vas smo poiskali pet največjih trendov te jeseni!

RESICE NA STO IN EN NAČIN

RESICE NA STO IN EN NAČIN

Resice so »na modni tapeti« prisotne že kar nekaj časa, trend bo vsekakor opažen tudi to jesen in zimo. Modne so tako torbice, kot tudi oblačila – vse od jaken, jopic, majic, oblek in celo čevljev prekritih z daljšimi ali krajšimi resicami. Najpogosteje viden je vsekakor videz semiša v svetlo ali temno rjavi, črni ali sivi barvi. Svetujemo stiliranje torbice z resicami s preprostimi klasičnimi modnimi kosi, odlično se poda tudi k jeansu, odločite se pa lahko celo za kombinacijo z preostalimi z resicami obogatenimi oblačili.

METALIK VELIKANKA

METALIK VELIKANKA

Metalik odtenki v srebrni, zlati, bakreni, temno sivi in celo bordo rdeči ali temno zeleni so precej pogosto uporabljeni prav pri torbicah ali obutvi. Precej enostavno popestrijo še tako dolgočasno kombinacijo oblačil in veljajo za odtenke, ki jih je izjemno lahko kombinirati, saj se podajo pravzaprav k čemurkoli. Najbolj opazni boste z izbiro večje torbice v srebrno metalik odtenku in imitaciji krokodilje kože. Takšna izbira ni le modna, temveč tudi izjemno praktična predvsem za vse tiste, ki potrebujete prostornejšo torbico.

VRNITEV NAHRBTNIKOV

VRNITEV NAHRBTNIKOV

Letos so se dodobra v trend vrnili tudi nahrbtniki, ki danes veljajo za enega izmed najbolj trendi modnih dodatkov. Z izbiro nahrbtnika boste svojemu videzu dodali nekaj uporništva in mladostnega pridiha. Svetujemo minimalističen dizajn v črnem odtenku, material naj bo usnje ali njegova umetna različica. Takšen nahrbtnik se bo čudovito podal k veliki večini modni kombinacij.

TRAPEZ OBLIKA

TRAPEZ OBLIKA

Manjše ali večje različice torbic, ki spominjajo na trapez obliko, so precej popularne predvsem med modnimi blogerkami. Čeprav so videne že pravzaprav celotno sezono, jih bo jesen še vedno precej polna. Svoje jesenske oprave popestrite s takšno strukturirano torbico v črnem, kraljevsko modrem ali »cognac« odtenku. Svetujemo izbiro manjših torbic, ki bodo v vaš stajling dodale nekaj »chic« pridiha.

KONJAK ODTENEK

KONJAK ODTENEK

Če bi morali izbrati odtenek te jeseni, bi to najverjetneje bil odtenek konjaka. Gre za odtenek rjave, ki se dobro kombinira tako s hladnimi, kot tudi toplimi odtenki, je navdušil prav vse modne navdušenke. Izbira tega odtenka je izjemno popularna pri najbolj priznanih modnih oblikovalcih, kot tudi pri ponudnikih cenovno dostopnejše mode. Najpogostejša je prav obarvanost torbic, ki v tem odtenku postanejo vsestranski modni dodatek. Odločite se lahko za preprosto usnjeno torbico ali pa takšno, ki je s svojim dizajnom nekoliko bolj retro ali romantična


 

Ajda

Ajda Sitar je študentka Pravne fakultete v Ljubljani in ena najprepoznavnejših lepotno-modnih blogerk v Sloveniji. V modni svet je vstopila leta 2009 z zmago na izboru Miss športa Slovenije, danes svoje bralce navdušuje z visokokakovostnimi modnimi fotografijami, uporabnimi nasveti in zanimivimi besedili. Svoje lepotno znanje deli tudi kot lepotna urednica portala Etiketa Magazin.