MODNE NAVDUŠENKE, POZOR: SESTRI KENDALL + KYLIE VAS BOSTA OČARALI Z NOVO KOLEKCIJO

V Deichmann je prispela že peta težko pričakovana kolekcija modnih dodatkov glamuroznih sester Kendall in Kylie. To pomlad in poletje brez vročih torbic preprosto ne bo šlo, nanje pa prisega tudi mlada in kreativna ustvarjalka Lili Čadež. Preverite, kako jih je stilirala ona, mi pa vam predstavljamo top tri trende, ki zaznamujejo to prekrasno kolekcijo!

#1 Naj se sveti

Letos nikakor ne gre brez sijočih holografskih detajlov, ki so navdušili tudi zvezdnici. Zaznamujejo vse od majhnih priročnih torbic, v katere lahko pospravite nujne malenkosti, urbanih nahrbtnikov pa do letos izjemno trendi mini torbic za priložnosti, ko potrebujete le telefon. Sijajno!

TORBICA | TORBICA

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI CADEZ (@lilicadez)

#2 Nova klasika

Nežno rožnata nas osvaja že nekaj let, zato jo lahko nedvomno okronamo za novo klasiko. Popolna je za tople dni, saj se prekrasno poda k lahkotnim stajlingom v naravnih odtenkih, nekaj prav posebnega pa doda tudi elegantni črnini in tako poskrbi, da ste samozavestni na vsakem koraku. Poletje, prihajamo!

NAHRBTNIK | TORBICA

#3 Preprosto praktično

Obožujemo nahrbtnike! Praktični, trendi in vsestranski… Vse to in še več so prelepi nahrbtniki, ki sta jih Kendall in Kylie odeli v kar tri različice – odštekano holografsko za trendseterke, ljubko rožnato za ljubiteljice nežnih barv in šik črno za urbana dekleta. Mi jih preprosto obožujemo v vseh izvedbah, katerega pa boste izbrale ve?

NAHRBTNIK | NAHRBTNIK

 

Obiščite www.deichmann.com in si oglejte še preostale prelepe kose, ki si vsekakor zaslužijo vašo pozornost.

Nedvomno vas bodo navdušili!