Modna obutev pomlad/poletje 2018: nove modne zapovedi Deichmann

Dragi ljubitelji čevljev in modni navdušenci!

Pred nami je težko pričakovana sezona, ki prebuja igrive barvite kombinacije in riše lastne modne zapovedi. Okrasne zaponke na petah, romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, škornji in drugi modeli z ravnim podplatom ter pentljami – nova modna kolekcija obutve in modnih dodatkov znamke Deichmann za pomlad/poletje prinaša številne osvežujoče novosti.

Naš pogled bodo pritegnile nenavadne oblike podplatov, ki bodo s svojo edinstvenostjo navdihovale vsakdan. Sproščenemu poletju bomo piko na i dodali z zanimivimi vzorci čevljev, ki bodo v ulični modi narekovali nova pravila igre. Letos najbolj zapeljivi rdeči barvi se bo pridružila morska modra in klasična poletna bela, ki se bosta skupaj z nepogrešljivimi nežni pastelnimi toni prelivali v soju poletnih večerov. Ponudbo nove sezone bodo popestrili modni dodatki, ki segajo od okrasnih kamnov, biserov in bleščic na visokih petah ter lesketajočega kovinskega videza obutve do trakov, sponk in jermenov na poletnih sandalih z nizkimi podplati.

Ker obožujemo čevlje.
Čevlji in… še enkrat čevlji. Poleg majhne šik torbice, v katero lahko elegantno skrijete nakupovalno vrečko za vsak primer. To je moto letošnje kolekcije modne obutve in dodatkov Deichmann.

Čudovito pomlad vam želimo!