Letošnja jesen: kombinacija udobja, elegance in klasičnih linij

Jesensko obdobje prinaša mnoge radosti, ki jih komaj pričakamo, kot so vonj sveže pečenega kostanja, slastne vroče čokolade ali skodelice toplega čaja, hkrati pa je to tudi čas, ki kar kliče po udobju na vseh poteh. Prav zato je nova kolekcija Deichmann za letošnjo jesen in zimo polna mehkih, udobnih in toplih modelov – ki hkrati z elegantnimi klasičnimi linijami poskrbijo za stilsko dovršen videz.

Chunky – debeli podplati so zapoved številka ena za letošnjo jesen

To so podplati, ki so nas navdušili že v preteklih sezonah, letos pa smo z njimi obogatili številne modele in jim nadeli prekrasne barve, ki jih boste zlahka vključili v svoj stajling. Nizki škornji, škornji z vezalkami in gležnjarji z igrivimi okrasnimi zadrgami ali kovinskimi poudarki na podplatu – elegantno in udobno obenem! To jesen so v ospredju trpežni podplati, vpadljive zaponke, luknjice in kroglice v kovinskem ali lakiranem videzu usnja. Neskončno kombinacij, stilov in možnosti za enkraten stajling!

Office chic z glomaznimi loaferkami in gležnjarji

To sezono gležnjarji in loaferke dokazujejo, da so lahko veliko več kot zgolj elegantni! Prepričali vas bodo domiselni stili gležnjarjev, kjer kombiniramo različne višine, debelejše podplate, pete in videz lakiranega usnja. Tudi loaferke so doživele preobrazbo z novim, debelejšim podplatom in osvajajo srca vsakega pravega ljubitelja mode. Nevtralni odtenki z močnejšimi, opaznejšimi verigami in zaponkami pa bodo še lepše zaokrožili vaš office chic stajling!

Minimalizem, nevtralne barve in večna klasika: trendne torbice za vsako priložnost

Nova Deichmann kolekcija torbic za jesen in zimo vsekakor združuje eleganco in funkcionalnost in dokazuje, da oboje vsekakor spada skupaj. Razveselile vas bodo prijetno mehke tkanine v jesenskih odtenkih, kot so konjak, bež ali rumena ter mnogi domiselni dodatki iz umetnega krzna. Poleg naštetih klasično jesenskih odtenkov bodo poglede privlačile tudi torbice v barvah jagodičevja  in bogatih rdečih odtenkih. Črni stili, zakovice in verige so tudi dodatek te jeseni – pričarali bodo uporniški pridih, kar se odlično ujema s tako trendnimi robustnimi škornji!

Iščete še več navdiha, kako bi najbolje kombinirale svoje stajlinge z izbranim parom obutve iz nove jesenske kolekcije Deichmann? Naj vas navduši izbira modnih vplivnic Nike Krmec, Zale Zagoričnik, Zale Iskra in Katarine Mljač, ki skupaj z izjemno Lili Čadež blestijo v svoji podobi. Kateri čevlji so vam pisani na kožo?

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.