Kolekcija čevljev pomlad/poletje 2021

Nežna, elegantna, naravna: tako lepa bosta pomlad in poletje z novo kolekcijo iz Deichmanna. Tokrat so v ospredju romantične nežne barve, nevsiljivi pasteli in naravno poudarki ter tudi sijoča bela. Seveda poleti ne gre brez eksplozije barv, zato poletna kolekcija ponuja tudi močne odtenke, kot sta rumena in rdeča, ter bolj umirjene, kot sta olivna in bež.

Nič manj vroče ne bodo niti priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg “White Love”, športni čevlji pa postajajo vse manj okorni – masivni podplat se namreč počasi seli k lahkotnim sandalom! Ti so na voljo v vsestranskih različicah vse od nizkih do takih s polno peto, natikačev in japonko, vse pa zaznamujejo domiselni dodatki. Salonarji in elegantni sandali s peto v poletni slog prinašajo eleganco, medtem pa so vrnile tudi večne loaferke in balerinke. Ker se tudi poleti ni treba odpovedati škornjem, so ti na voljo v lahkotni različici!

Navdušila bo tudi premierna poročna kolekcija, ki z ljubeznijo do srčkanih detajlov čaka na bodoče neveste.

#deichmann_sl

#kerobožujemočevlje

#ljubezendočevljev

Ker obožujemo modo.

Modni trendi pomlad/poletje 2021.

Po mesecih v udobnih trenirkah je sedaj čas za malo več – malo več barve, malo več stila. Predstavljamo vam ključne besede najpomembnejših modnih trendov in nepogrešljivih kosov nove kolekcije, združene kar po abecednem redu:

batik, cupra, črte, dežni plašči, dolgi suknjiči, fine pletenine, hlačne obleke, kaftani, kompleti, ki poudarijo postavo, makrame, maksi obleke, midi obleke, obleke z naborki, ohlapni modeli, pastelne barve, poudarjena ramena, pulover obleke, pumparice, rumena in siva, skejterske obleke, široke hlače, srajčne obleke, tunike, trenčkot obleke, umetniški potiski, usnje.

Dober nakup.

Smart shopping de luxe: čevlji, do koder seže pogled … pri Deichmannu, ki s svojimi 29 poslovalnicami po vsej Sloveniji poskrbi za hitrejši utrip srca vseh ljubiteljev mode! Najbolj trendovske čevlje prihajajoče modne sezone pomlad/poletje po neverjetnih cenah in odlične kakovosti najdete pri Deichmannu ter na spletni strani www.deichmann.com.

To so novi trendi čevljev:

SUPERGE: Bele superge še vedno zasedajo trdno prvo mesto v srcu vseh ljubiteljev mode! To sezono so manj masivne, zato pa toliko bolj ženstvene s prefinjenimi barvnimi detajli na peti ali podplatu.

ŠPORTNI COPATI: Ljubitelje barv bodo razveselili lahki športni čevlji v številnih različicah. Močne barve, nežni pasteli ali nevsiljivi nevtrali, eno je jasno – podplat ostaja bel. V minimalističnem klasičnem slogu ali tekaški različici, vse diši po poletju.

NIZKI ŠKORNJI: Tudi pomladi in poleti lahko imajo nizki škornji visok modni faktor. Odlično se podajo k širokim hlačam, oblekam v skejterskem slogu ali pa dolgim maksi oblekam.

LOAFERKE & BALERINKE: Da se nizek podplat, eleganca in udobje ne izključujejo, dokazujejo nove ljubljenke dam. Elegantne loaferke se predstavljajo v novih barvnih različicah, tukaj pa so tudi balerinke svežega videza.

SALONARJI: Na ženstvenih salonarjih izstopajo blok pete, okrogle konice in prelepi paščki okrog gležnja. Tudi priljubljeni slingback salonarji so dobili poletno različico v živahnih barvnih odtenkih.

SANDALE S PETO: Tanke in blok pete se ujemajo tako dobro kot ozki in široki paščki. Za najbolj vroč trend veljajo čokati sandali z masivnim XL podplatom, ki v večni črni pridejo še posebej do izraza.

SANDALE S POLNO PETO: Zaslužijo si naziv klasike poletja. Vse na njih preprosto odraža poletje, sonce in morje, in to z veliko mero elegance, hkrati pa so izjemno udobne.

POROKA: V prvi lastni Deichmannovi poročni kolekciji bo razpoloženje romantično. Ker je vsaka nevesta drugačna in tak je tudi njen popoln poročni čevelj, so na voljo raznovrstne različice. Ljubko!

SANDALE BREZ PETE: Tudi pri novih sandalih brez pete je viden vpliv športnega sloga z belim podplatom. Nepozabni so tudi detajli: okrasni kristali, pletenine, cvetovi, školjke in makrame.

NATIKAČI: Nadenite si poletje. Elegantni natikači vas bodo spravili v sproščeno razpoloženje, saj so idealen sopotnik za vroče dni. Letos v trendovskih različicah z batik potiskom, čokatim podplatom in okrasnimi paščki.

JAPONKE: Ni poletja brez japonk, saj poskrbijo za takojšen počitniški občutek. Letos na voljo v prelepo okrašenih različicah, batiku in sijočem zlatu.

TORBICE: V modi so odbite večnamenske torbice v športnem slogu (FILA), drzni nahrbtniki s sporočilom, pa tudi elegantne monogramske torbice z ujemajočo se denarnico/torbico za telefon in praktične prostorne shopper torbe.

MOŠKI: Moški ostajajo zvesti svojemu okusu, tokrat s poudarkom na športnem slogu v črni ali beli različici. V vročih dneh pa so tukaj robustni športni sandali v nevtralnih odtenkih.