Ker je čas za modno razvajanje!

Bliža se dan žena, ki je prava priložnost, da si vzamete dan zase in se razvajajte. Nova pomladna kolekcija Deichmann vas bo osvojila z nežno eleganco in v vas vzbudila željo po toplih sončnih dneh.

Letos nikakor ne bo šlo brez udobnih superg, ki so na voljo v številnih trendi različicah. K jeans hlačam ali lahkotnemu krilu bodo odlično pristajale take v pastelnih barvah, kot sta nežno modra in marelična, seveda pa v trendu ostajajo tudi večne bele superge, ki vas tokrat pričakujejo z dodatkom šik bleščic in zakovic ali pa hologramskega odtisa.

Tudi pomladi prisegate na temnejše odtenke? V bogati ponudbi so na voljo vsestranski črni kosi, ki dokazujejo, da klasika nikakor ni dolgočasna. Nadenite si minimalistične superge, svoj poslovni stajling pa dopolnite z vedno aktualnimi loaferkami ali s prekrasnimi lakastimi balerinkami z malce pete za samozavesten korak.

Ste že izbrali popolno spomladansko torbico? Izberite tako v nevtralnem odtenku, ki je zares vsestranska. Očarala vas bo praktična torbica v smetanovem odtenku ali modna lepotica v rjavem, vse aktivne dame pa boste gotovo vesele športne torbe, ki bo navdušila s trendi holografičnimi detajli.

 

Nikoli ne dovolite, da kdo ugasne vašo iskro. Naj bo dan žena vsak dan! 🙂