Kakšne sandale bomo nosile to poletje? Poiščite navdih v našem izboru najlepših modelov in si izberite svoje favorite!

Poletje je del leta, ki ga vsi nestrpno pričakujemo. To je čas sandal in odprte obutve, v kateri lahko pokažemo najlepše kombinacije z lahkotnejšimi oblačili, ne glede na to, ali se odpravljamo na delovno mesto, na sprehod s prijateljico, izlet ali po nakupih. Prav zato smo za vas pripravili pregled najlepših modelov prekrasne poletne obutve, s katero boste zagotovo blestele na vseh svojih poteh in nedvomno zaustavile marsikateri pogled.

Poletje v živahnejših odtenkih

Ste ljubiteljice bolj nevtralnih kombinacij oblačil? Sandale ali natikači v živih barvah bodo čudovito popestrili vaše outfite, pripadajoča torbica v ujemajoči barvi pa bo ustvarila čudovite kontraste, v katere se boste zaljubile! Izbirajte med klasičnimi sandali z nizko peto, priljubljenimi slingback modeli ali pa se odločite za trendne sandale z visoko ali nižjo blok peto v najrazličnejših barvah in se izrazite v čudovitih barvitih kombinacijah! Rdeči odtenki bodo poskrbeli za pridih strasti, toplo rumeni, zeleni in modri pa za pridih romantike.

Letos je poletje prav zares polno barv! Poigrajte se tudi z živahnimi barvami nakita, modnih klobučkov in torbic in vstopite v poletne dni polne energije, ki jo prinašajo močnejši barvni odtenki!

 

Naravne barve, materiali in kombinacije

Eden izmed vodilnih trendov te sezone je vračanje k naravnim odtenkom in materialom, ki se podajo k različnim stilom in kombinacijam. Odločite se za udobne sandale z debelejšim podplatom, balerinke, v katerih boste zlahka preživele cel dan ali krasne mokasinke iz naravnih materialov, ki bodo čudovito dopolnile vaše bolj ležerne stajlinge, prav tako pa vas bodo navdušile s svojo vsestranskostjo in možnostmi kombiniranja.

 

Minimalistični dodatki v srebrnih odtenkih

Izkoristite nove dimenzije poletnih stajlingov, ki jih ponuja poletna obutev v bleščečih odtenkih ali z minimalističnimi dodatki v kovinskih in srebrnih odtenkih. Sedaj se lahko počutite cel dan kot prave princeske! Idealno za sprehod v stilu, romantični zmenek ali pa za dolge, tople poletne večere, ki jih vsi že komaj čakamo. Pokažite se v vsem sijaju in zablestite v udobnih natikačih, ki jih zlahka nosite podnevi, klasičnimi sandali s petko, ki so posebni prav zaradi odtenkov v metalik barvah ali pa čisto ravnih sandalah v enakem odtenku, ki bodo še bolj poudarili vaša zagorela stopala.

 

Vsi modeli so dostopni v Deichmann poslovalnicah po celi Sloveniji, za še več navdiha pa lahko pokukate na spletno stran www.deichmann.com.