Izkoristite „Enkratno priložnost“ pri Deichmannu in si izberite najlepše modele superg po znižani ceni!

Vsi ljubitelji športne obutve bodo sedaj zagotovo prišli na svoj račun. V Deichmannu je namreč vse do 16. aprila posebno znižanje najlepših modelov superg!

Športne in modne superge so vsako pomlad obvezni del obutve, tako za vsakodnevne opravke kot za športno rekreacijo, zato nas je še posebej razveselila ponudba super modelov po posebno znižanih cenah, ki je prišla na police Deichmanna.

V naboru znižanih artiklov je zares raznolika ponudba, tako modnih supergic kot športnih modelov najrazličnejših blagovnih znamk. Ne glede na to, kakšne so vaše želje ali za kakšne namene potrebujete športne copate, bo cela družina lahko poiskala idealne modele spomladanske športne obutve.

Za dame…

Vse dame se bodo razveselile priljubljenih belih „court“ superg, ki se z lahkoto kombinirajo v vseh pomladanskih kombinacijah, znižani pa so tudi modeli vrhunskih blagovnih znamk Nike, adidas in Fila, ki bodo idealni za vse vrste športnih aktivnosti in spomladansko rekreacijo.

… in za moške!

Moške bo še posebej razveselila ponudba športne obutve v zanimivih in vpadljivih kombinacijah barv, izbirajo pa lahko tudi med številnimi modeli elegantnih modnih supergic, ki izžarevajo športno eleganco, nudijo pa tudi udobje in čvrst korak pri celodnevnih opravkih in obveznostih.

Za celotno družino!

Trendne modele športne obutve vrhunskih svetovnih blagovnih znamk obožujejo tako mladi kot starejši, Deichmann v tem pogledu tradicionalno pomeni lokacijo št. 1 za nakup po najbolj ugodnih cenah. Če k temu dodamo še posebna znižanja označenih artiklov, bo to pomlad cela družina uživala v udobju in stilu, ki ga ponuja vrhunska športna obutev v Deichmannu.

Začetek aprila je v Deichmannu rezerviran za posebno ponudbo modnih in športnih superg, na policah boste pa prav tako našli nekatere od trenutno najbolj iskanih modelov te sezone.

Več o aktualni ponudbi Enkratna priložnost lahko poiščete na spletni strani Deichmann.