Izbor idealnih gležnjarjev in škornjev, ki bodo to zimo osvojili vaše srce!

Pred vrati je zima in s tem pravi trenutek za navdih in izbor toplejše obutve, ki nas bo varovala in zaščitila pred hladnim vremenom, hkrati pa nam bo omogočila udoben korak in nas ponesla na ulice v odličnem stilu.

Pregledali smo stile in najnovejše modne poslastice ter naredili izbor fantastičnih gležnjarjev ter škornjev, ki bodo krojili to sezono in ki se jim ne boste mogle upreti!

GLOMAZNO IN BLEŠČEČE

Ste že napol v pričakovanju prazničnih dni? Letos tako zelo moderni gležnjarji z bleščicami ali srebrnim/zlatim bleskom bodo zagotovo privabili marsikateri pogled, vam pa omogočili, da postavite piko na i dovršenega stila in jesenske elegance. Ste ljubiteljice chelsea stila? Ta sezona bo zagotovo vaša!

Za bolj ekstravagantni stajling pa izberite priljubljeni grunge stil gležnjarjev ali nizkih škornjev z debelejšim podplatom in bolj robustnimi zaključki. Četudi na prvi videz daje vtis uporništva, se enkratno kombinira z vsemi oblačili, poleg tega pa je neskončno udoben!

MODNI TREND TE SEZONE: BELI ŠKORNJI

Stajling: @tjasa_kokalj_jerala

Bela obutev je absolutni hit te jeseni in zime in je obnorela mnoge vplivnice po celem svetu, očarala pa je tudi nas. Priljubljeni model belih gležnjarjev v chelsea stilu, ki ga nosi Tjaša Kokalj Jerala, je tokrat kombiniran s črnimi detajli, kar mu daje visok kontrast in omogoča enostavno kombiniranje za vsako priliko.

Niste prepričane, da je bela odtenek za vas? Brez skrbi! Zlahka boste zamenjale klasične chelsea modele v črni ali rjavi barvi za takšnega v belem odtenku, poleg tega pa se bo ta barva dobro obnesla tako ob formalnih kot čisto neformalnih prilikah in vam omogočila dovršeni videz za jesenske in zimske dni. Na voljo je zares veliko prekrasnih modelov gležnjarjev, nizkih, pa tudi visokih škornjev v belih in pastelnih odtenkih, s katerimi boste zasijale!

Letos je še prav posebej priljubljena usnjena obutev, ki vam bo omogočila bolj udoben in varen korak, pa tudi bolj vas bo varovala pred vremenskimi neprilikami. Poleg tega boste tak čevelj zlahka nosile več sezon, zato se splača investirati v kvalitetnejšo usnjeno obutev.

MINIMALISTIČNI DODATKI ZA PRIDIH ELEGANCE

Že na začetku jeseni smo občudovali prekrasne, malo vidnejše dodatke na oxfordkah in loaferkah, kot so bolj vidne verige, debelejše zadrge in večje zaponke. Ta trend se sedaj odraža tudi na prekrasnih modelih gležnjarjev ter nizkih in visokih škornjev. Zelo priljubljeni nizki škornji z vezalkami vas bodo očarali z neskončno možnostmi kombinacij stajlingov, za bolj romantični pridih pa priporočamo visoke škornje ali škornje čez koleno z dodanimi stilskimi vezalkami na vrhu.

PREKRASNE TORBICE ZA DOPOLNITEV IDEALNEGA STAJLINGA

Enkratnega stajlinga si brez lepe elegantne torbice ne znamo predstavljati, saj zaokroži naš videz in postavi tisto piko na i. To sezono bomo izbirale torbice s krajšim ročajem, ki je še vedno tako dolg, da ga lahko zavihtimo čez ramo ter takšne, ki veljajo za večno klasiko in brezčasne modele – enobarvne z malo vidnejšimi zaponkami, verižicami ali gumbi.

Svojo priljubljeno kombinacijo obutve in modnih dodatkov poiščite po najbolj ugodnih cenah v trgovinah Deichmann, saj je celotna kolekcija že na voljo v poslovalnicah po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.