DEICHMANNOVE POSLOVALNICE SO PONOVNO ODPRLE SVOJA VRATA!

IZKORISTITE SUPER ZNIŽANJA IN UGODNOSTI!

Deichmann je ponovno odprl svoja vrata svojih poslovalnic po celi Sloveniji in ob tem pripravil super popuste! Izkoristite priložnost in pocrkljajte sebe in svojo družino z novo obutvijo ter modnimi dodatki največjega evropskega proizvajalca čevljev – sedaj še bolj ugodno.

POPUSTI NA VELIK DEL KOLEKCIJE

Šik zapeljivi modni gležnjarji., nizki škornji, ki jih obožujejo tudi pop zvezde, športni čevlji za aktivno preživljanje prostega časa, termo škorenjčki za vašo princesko ali brezčasna trendovska torbica? Ne glede na to, za kakšno priložnost gre, zagotovo boste v bogatem naboru artiklov našli nekaj zase in svojo družino. 

Izkoristite 30-50% znižanje na velik del kolekcije in modnih dodatkov Deichmann. Če kupite tri artikle, vam Deichmann enega podari brezplačno! Ob nakupu dveh znižanih artiklov pa prejmete drugega še dodatno 50% ceneje. Ne samo, da si lahko popestrite svoj videz in obujete vso družino, pri tem boste še privarčevali! 

Akcija traja do 20.2.2021 in velja za vso znižano obutev in modne dodatke.

 

TRENDOVSKI NIZKI ŠKORNJI Z BLOK PETO ZA NJO

44,99 €    22,49 €

 

MEHKI IN MODNI USNJENI GLEŽNJARJI ZA NJEGA

74,99 €    37,49 €

Preverite celotno ponudbo znižanih artiklov: >> https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/znizano.cat

Preverite tudi, katere poslovalnice so trenutno odprte: >> https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/content/ponovnaotvoritev.html

 

Dobrodošli v Deichmann!