Deichmannov korak do sreče – sodelujte in osvojite super nagrade v novi nagradni igri

Še veste, s kakšnimi čevlji ste šli pred oltar? V porodnišnico? Se spomnite tistih, ki so vas krvavo ožulili, a ste kljub temu z njimi dosegli želeni hrib?

Ni pomembno, za kakšne čevlje gre: fine sandale, ponošene teniške copate ali tople škornje. Vsak par je drugačen, pa vendarle nosi svojo zgodbo. Z izbranimi čevlji korakate ne samo skozi vsakdanje dogodke, zjutraj v službo, popoldan v trgovino in zvečer na obisk k prijateljici, spremljajo vas tudi, ko so koraki posebni, veliki, takšni, ki si jih zapomnite za vedno. Ja, to so zgodbe, ki jih pišejo čevlji in v akciji »Korak do sreče« vam bomo predstavili prav takšne življenjske prelomnice, ki se jih ob mislih na svoje čevlje spominjajo znani Slovenci. K sodelovanju v akciji pa vabimo tudi vas.

Sodelujte tudi vi!

Verjamemo, da imate tudi vi svoje zabavne zgodbe in dogodivščine, povezane s čevlji. Zato vas vabimo, da se opogumite in z nami delite anekdote, kako in s kakšnimi čevlji ste zakorakali v srečo. Najboljše bodo objavljene pri nas, pa tudi v revijah Zarja, Zvezde in Maja ter na spletnih straneh Svet24 in Njena.si, na omenjenih spletnih straneh pa boste za prispele zgodbe lahko tudi glasovali.

Vsi sodelujoči v akciji (ne glede na to, ali boste z nami delili zgodbo ali pa za zmagovalno samo glasovali), boste sodelovali v nagradni igri »Korak do sreče z Deichmannom«, kjer se boste potegovali za bogate nagrade:

2 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 300 EUR
3 x bon za masažo stopal
5 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 40 EUR

Nagrade bomo ob koncu akcije nagrajencem predali v eni od Deichmannovih prodajaln, kjer pa si tudi vsi ostali lahko izberete obutev za vsako priložnost.

Vaše zgodbe pričakujemo na naslovu Media24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, s pripisom »za akcijo Korak do sreče«. Pošljete pa nam jih lahko tudi preko elektronske pošte korakdosrece@media24.si, in sicer najkasneje do 3. aprila 2018.

Več o akciji pa na: http://njena.svet24.si/clanek/moda-lepota/5aa9288c3d3ec/korak-do-srece-sodelujte-in-osvojite-300