Deichmann X TOP! Smrklja: Dekleta so stopile iz cone svojega udobja in skozi izbrane čevlje pokazale svoj stil

Letošnji izbor finalistk TOP! Smrklja je ponovno dokazal, da izbrane sodelujoče odlikuje mnogo talentov, ki bogatijo njihov vsakdan. Le stežka smo jih izbrali le 10, tistih najbolj TOP deklet, ki so nam najbolj padle v oči. Po napetem žiriranju 4-članske žirije, ki se je udeležila tudi Vita Vezjak, lanskoletna zmagovalka TOP Smrklja, na katerem je skorajda 30 deklet odgovarjalo na izbrana vprašanja štiričlanske žirije, je sledil drugi del izbora – ličenje in urejanje modne pričeske, nato pa fotografiranje v najljubšem paru čevljev Deichmann in slikanje za izbor TOP Smrklje 2021.

Simpatične polfinalistke so se pomerile v iskanju najbolj TOP! obutve te sezone, ki jo že lahko najdete v poslovalnicah Deichmann.

 

Dekleta so na podlagi danih čevljev izbrale par, ki jih je najbolj prepričal, nato pa morale samozavestno predstaviti svoj videz skozi profesionalno modno fotografiranje. Vsaka punca je z drugačnim videzom zablestela na modni pisti in z zaupanjem v svoj izbor predstavila celoten videz.

Modno fotografiranje je tudi letos potekalo pod budnim očesom profesionalnih fotografov.

 

Na tej točki pa pridete na vrsto vi, naši modni navdušenci. Zaupajte nam, katera punca vas je najbolj prepričala in očarala v izbrani obutvi Deichmann – zanjo lahko oddate glas vse do 27. novembra 2021, na povezavi TUKAJ. Glasovanje je možno tudi prek kupončka, ki ga najdete v izbranih tiskanih revijah in časopisu Novice Svet 24.

Med vsemi glasujočimi bomo izbrali tri, ki bodo prejeli bon za 20 eur, zmagovalka, ki bo po mnenju vseh glasujočih nosila zmagovalni trendi čevelj Deichmann, pa bo prejela bon v vrednosti 40 eur!

 

Deichmann izziv in sodelovanje v letu 2021

Da pa smo dekleta ter njihovo razumevanje in strast do mode malo bolje spoznali, smo jim skozi sklop nalog zastavili izziv. Sprva si morajo izbrati tri top čevlje Deichmann in napisati, zakaj so se odločile za določen par. Nato sledi še oblikovanje kratkega videoposnetka ali IG objave, kjer bodo predstavile čevlje na svoj kreativen način 🙂