Deichmann X TOP! Smrklja: Dekleta so dokazala, da zanje ni ovir

Letošnji izbor finalistk TOP! Smrklja, ki je tokrat potekal v Koloseju Ljubljana, se je odvil nekoliko drugače, a nas trenutnim razmerah navkljub ni pustil ravnodušnih. Na predizboru je sodelovalo 24 deklet, ki so se vsa odlično izkazala in poskrbela, da bo izbor finalistk zahtevna naloga.
Z upoštevanjem strogih varnostnih ukrepov je 4-članska žirija, vključno s Hano Oblak, lanskoletno zmagovalko TOP! Smrklja, najprej izbrala osem finalistk izbora TOP! Smrklja 2021, nato pa so se simpatične finalistke pomerile še v iskanju najbolj TOP! obutve te jeseni in zime, ki jo najdete v poslovalnicah Deichmann.

Katera prepriča tebe? Do 7. novembra lahko oddaš svoj glas na povezavi tu>>. Med vsemi glasujočimi bomo izbrali tri, ki bodo prejeli bon za 20 eur, zmagovalka, ki bo po mnenju vseh glasujočih nosila zmagovalni čevelj Deichmann, pa bo prejela bon v vrednosti 40 eur.

Za vse finalistke izbora smo pripravili tudi poseben izziv v kombiniranju čevljev in modnih dodatkov Deichmann. Med kolekcijo za jesen in zimo Deichmann bodo izbrale model, ga modno skombinirale ter svoj izbor prikazala na družbenih omrežjih. Med vsemi, ki bodo oddale svoj izdelek, bomo izbrali eno, ki bo z Deichmannom sodelovala v prihodnjem letu.

Dekleta so s svojimi odgovori navdušila žirijo, zato izbor 8 finalistk ni bil mačji kašelj.

Vsem je bilo skupno – čevljev ni nikoli preveč!


Dekleta so se pripravljala za fotografiranje s TOP! čevlji.


Izbrani modeli jesenske kolekcije Deichmann so jih pričakali v posebnem kotičku.