Deichmann X Siol.net: Modna zmagovalka te jeseni

To jesen smo tri modne poznavalke postavili pred prav poseben izziv. Tjaša Kokalj Jerala, Lara Begič in Gaja Prestor so vsak teden predstavile trendi kombinacije z obutvijo in modnimi dodatki iz najnovejše Deichmann kolekcije ter preprosto navdušile! A zmagovalka je lahko le ena – Tjaša Kokalj Jerala! Te zanimajo njeni zmagovalni stajlingi? 😉

 

#1 Šik oxfordke za “casual friday”

Tjaša na začetku jeseni prisega na obutev, ki pristaja tako k poletnim kot jesenskim kosom. Kot je dejala, za začetek jeseni obožuje gležnjarje, za katere meni, da so must-have v omari vsake ženske. Za svoj prvi zmagovalni stajling je izbrala šik lakaste oxford gležnarje, ki jih je dopolnila s širokimi kavbojkami in šik suknjičem. Oxfordke bi bile odlično videti tudi s krili in oblekami, saj gre za resnično univerzalen model. Odlična kombinacija, kajne?

 

#2 Eleganca v belem za “športni šik”

Kot izjemno aktivna poslovna ženska Tjaša pravi, da brez belih superg preprosto ne gre. Sama jih je označila kar za modni čudež, saj se prilegajo k skoraj vsakemu stilu. V drugem stajlingu je navdušila s kombinacijo trendovskih belih superg s črnimi detajli in lahkotnega belega krila, piko na i pa je dodala s klasično usnjeno jakno. Eleganca s kančkom športne igrivosti je pravi recept za modno jesen!

 

#3 Prefinjena privlačnost za “dress to impress”

Za zadnji izziv smo dekleta postavili v visoke pete, ob čemer je Tjaša priznala, da zanjo te še vedno predstavljajo bolj nujno zlo kot priljubljeno obutev, a se zaveda, da so izjemno graciozne in seksapilne. Bralce je tako očarala s kombinacijo krasnih črnih škornjev s peto, ki segajo nad kolena, ter prefinjene slip obleke in daljše jopice. Vse skupaj je začinila z izbranim nakitom in nastal je stajling, ki se ga ne bi branile niti svetovne zvezdnice!

 

Kateri Tjašin stajling je navdušil tebr? Obišči siol.net  in glasuj za zmagovalnega, ob tem pa se poteguj še za vrednostni bon za nakup v Deichmannu. 😉