Deichmann in Radio 1: Moja srečna Deichmann škatla

Denisa, Jano in Deželaka vsako jutro v studiu pričakajo tri nove škatle za čevlje, v katerih pa se skriva določeno število parov Deichmann čevljev! V eni škatli več, v drugi manj. Zagotovo pa najmanj 1 par čevljev.

A pozor! V eni škatli je 1 par čevljev, v drugi 5 parov in v tretji 10 parov čevljev, a Denis, Jana in Deželak ne vedo, koliko parov se nahaja prav v njihovi škatli, vsak pa je prepričan, da se jih prav v njihovi  skriva največ , zato te bo vsak posebej želel prepričati, da izbereš njegovo škatlo!!! Preveriti ne smejo vse dokler se poslušalec ne odloči, čigavo škatlo je izbral!

Kako do nove obutve? Na zeloooo zabaven način!

Prijavi se na preko prijavnice na Radiu 1 in počakaj, da te pokličejo. Koliko parov Deichmann čevljev boš dobil, je odvisno od tega, čigavo škatlo za čevlje boš izbral! Te bo Deželak prepričal, da izbereš njegovo škatlo? Morda te bo zapeljala Jana … morda pa boš svojo novo Deichmann obutev zaupal Denisu Avdiću.

NAGRADE:

  1. ŠKATLA: 1 par Deichmann čevljev
  2. ŠKATLA: 5 parov Deichmann čevljev
  3. ŠKATLA: 10 parov Deichmann čevljev

 

Poražencev ni! Na Radiu 1 in v Deichmann čevljih ste prav vsi ZMAGOVALCI! Le korak stran si do NOVE DEICHMANN OBUTVE, zato se čimprej prijavi.

Prijave zbiramo na https://www.radio1.si/50139/moja-srecna-deichmann-ska