Čevlji v vseh barvah poletja

Smo lahko še kdaj bolj sproščeni kot poleti? To je čas oddihov, hipnih navdihov in dolgotrajnih užitkov. Poletje je čas za mavrico doživetij, zato si še posebej v tem času lahko privoščimo tudi bolj pisano garderobo. Z dna omare povlecimo morda pozabljeno rumeno torbico in se v družbi srebrnih natikačev odpravimo skozi nočno mesto. Kar tako, ker lahko!

Naj sijejo rumena, modra, rdeča …. in kovinska!

Deichmann_Ceneje_610x200_NOVICKA1

Poletje je resnično čas, ko težko izberemo preveč drzno barvo. Ker imamo oblečenih manj kosov oblačil, so lahko ob enostavnem stajlingu čevlji res pravi poudarek. Čevlji v katerikoli drzni barvi so lahko z belo majico in kratkimi jeans hlačami povsem varna izbira, ki zagotovo navduši.

Večno črna, elegantno bela in kamelje rjava

Črni čevlji lahko tudi sproščen videz naredijo bolj posloven ali pa ga nadgradijo v večerni stajling. Seveda poleti brez bele ne moremo – bela obutev je izjemno hvaležna za kombinacijo, saj se še posebej v družbi jeansa poda h katerikoli drugi barvi. Kamelja barva je enostavna za kombiniranje, saj se enako lepo poda k odtenkom bež in rjave kot tudi črne, v kombinaciji z belo pa je še posebej elegantna.

Deichmann_Ceneje_610x200_NOVICKA2

Sijoče so tudi cene

V trgovinah Deichmann po vsej Sloveniji so kljub višjim temperaturam cene nižje. Ob nakupu dveh parov čevljev drugega prejmeš za polovico ceneje, ob nakupu treh pa ti najcenejšega podarijo. Ob izbiri svojih najljubših poletnih čevljev pa ne pozabi na navdušujoče modne dodatke. Prava torbica, pas ali ruta tvoj stajling podpišejo z rdečo!